Jak to bylo, šéfe? Černá vejce se zázvorem podle Vladimíra Suchého

Moje hodnocení
0x

V nové epizodě kulinárního pořadu zavítal Zdeněk Pohlreich do Restaurace U Koruny v Hostivici, kde vládne bard čínské kuchyně v Česku Vladimír Suchý. Ten vařil už ve slavné „číně“ ve Vodičkově ulici. Třeba tento jednoduchý předkrm z černých alias stoletých vajec.

2 porce
10 minut
čínská

Suroviny

Postup přípravy

  1. Černé vejce oloupejte, otřete vlhkým ubrouskem.
  2. Nakrájejte ho na osminy, posypte sušeným zázvorem, zakápněte vínem a octem a ozdobte plátkovým zázvorem.

Šéf je zpět a s ním i druhá řada pořadu, během kterého navštíví osm skvělých restaurací a zavzpomíná na to nejlepší, co se odehrálo během natáčení pořadu Ano, šéfe!. Poznejte dalších osm skvělých kuchyní, osm perfektních kuchařů, spoustu triků, které vám usnadní přípravu večeře či slavnostního oběda. Osvojte si pohled Zdeňka Pohlreicha na efektivní vaření. Sledujte premiéru každý pátek večer a opakování v neděli dopoledne na Primě. Celé epizody i bonusové materiály najdete na stránce o pořadu Jak to bylo, šéfe?

Všechny recepty z pořadu Jak to bylo, šéfe? nejdete v této kolekci:

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Vladimír Suchý


Přečtěte si také

Recepty