Suroviny
- vejce (černé) 2 ks
- ocet (černý čínský) 1 lžíce
- čínské víno (Shaoxing) 1 lžíce
- sušený zázvor 1 špetka
- nakládaný zázvor 30 g
Postup přípravy
- Černé vejce oloupejte, otřete vlhkým ubrouskem.
- Nakrájejte ho na osminy, posypte sušeným zázvorem, zakápněte vínem a octem a ozdobte plátkovým zázvorem.
Pan Suchý má mezi kuchaři velký respekt Zdroj: FTV Prima / Hermina Press
Černé vejce je delikatesa Zdroj: FTV Prima / Hermina Press
Šéf je zpět a s ním i druhá řada pořadu, během kterého navštíví osm skvělých restaurací a zavzpomíná na to nejlepší, co se odehrálo během natáčení pořadu Ano, šéfe!. Poznejte dalších osm skvělých kuchyní, osm perfektních kuchařů, spoustu triků, které vám usnadní přípravu večeře či slavnostního oběda. Osvojte si pohled Zdeňka Pohlreicha na efektivní vaření. Sledujte premiéru každý pátek večer a opakování v neděli dopoledne na Primě. Celé epizody i bonusové materiály najdete na stránce o pořadu Jak to bylo, šéfe?
Všechny recepty z pořadu Jak to bylo, šéfe? nejdete v této kolekci: