Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Kynutá máslová vánočka s mandlemi

Kynutá máslová vánočka s mandlemi

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Sádlové cukroví – Sádlovky s důlkem plným marmelády

Sádlové cukroví – Sádlovky s důlkem plným marmelády

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Novinky
Novinky

Hit týdne

Další hity

Bramborový salát

Bramborový salát
Bramborový salát
Kokosové kuličky Rafaelo
Kokosové kuličky Rafaelo
Lososové kousky s brokolicí a čokoládové cookies z horkovzdušné fritézy
Lososové kousky s brokolicí a čokoládové cookies z horkovzdušné fritézy
Citronové crinkles
Citronové crinkles
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Ovocňák je ryze český, 100% ovocný mošt

Ovocňák

Ovocňák Zdroj: archiv Ovocňák

  • Zavřít
Ovocňák

Ovocňák Zdroj: archiv Ovocňák

Myšlenka produkovat čistý ovocný mošt vznikla ve společnosti TOKO AGRI a.s. v roce 2011 jako reakce na nedostatek českých kvalitních produktů. Za nepříliš dlouhé období je produkt Ovocňák už dobře známý většině obyvatel ČR.

Seznam.cz banner

Tomáši Kořínkovi, obchodnímu řediteli společnosti TOKO AGRI a.s. jsme položili pro doplnění několik otázek.

Kde vyrábíte mošty a kolik druhů je v současné době na trhu?

Mošty vyrábíme v provozovně v Rudicích u Uherského Brodu pod obchodní značkou Ovocňák. V roce 2013 jsme již překročili 6 000 hektolitrů a v současné době jde o 18 druhů. Jejich počet se občas mění, protože reagujeme na přání a chutě zákazníka vždy se snažíme zařadit nějakou novinku, nebo sezónní produkt. To co si získá srdce zákazníka zůstává se stálé nabídce a nejslabší jde z kola ven. Poslední představenou novinkou je jablko zkombinované s výtažkem z květu černého bezu a mezi dětmi se okamžitě stalo senzací.

Na webových stránkách firmy si lze všimnout , že některé druhy moštů jsou vyprodané, jsou to druhy, jejichž základ tvoří jablko s nějakým druhem zeleniny. Je to dáno tím, že lidé si tyto mošty oblíbili nejvíc nebo jde o menší kapacitu výroby právě těchto zeleninových moštů?

Snažíme se informovat zákazníky o tom, co právě v našem sortimentu došlo, aby nebyli zklamaní. Občasná nedostupnost je způsobena hlavně tím, že naše mošty jsou z čerstvých surovin z našeho kraje. A to ne vždy lze zajistit obratem, protože suroviny se pečlivě vybírají! Naši dodavatelé musí mát alespoň certifikaci SISPO, nebo rozbory dokazující kvalitu suroviny. Obzvláště náročné je to u zeleniny, která má mnoho odrůd, zásadně se lišících v chuti a barvě a pro šťávy se hodí jen některé. Vše co je na surovině špatné se projeví v chuti moštu, bez přídavků jakékoliv chemie lze docílit perfektního výsledku v chuti a kvalitě jedině zpracováváním perfektního ovoce a zeleniny, která je bez jediné vady. Nelze pracovat s výkupy a druhou třídou, který je obvykle určena velkým zpracovatelům.

Máte velikou síť po celé ČR kam mošty dovážíte a pokud si někdo objedná víc než 13 litrů moštu, tedy nad 600 korun, je mu zásilka doručena zdarma. Vyplatí se to ?

Naší filozofií je, že pokud chceme českému zákazníkovi přinést výjimečnou kvalitu, měla by tomu odpovídat také služba. Tu za nás tak dobře nikdo neudělá, proto už třetím rokem budujeme obchodní síť z obchodních partnerů nebo vlastních regionální sklady, které se pak starají o přidělení region a v rámci závozu moštů maloobchodník zákazníkům, mohou rozvést také internetové objednávky. Zákazník se tak přímo setká s výrobcem a může získat maximum informací k produktu a novinkám. Vzniká tak velmi důležité pouto mezi zákazníkem a jeho dodavatelem kvalitního moštu, které je dlouhodobé a přínosné pro oba. A to se nám vyplácí.

Co je takzvaným bonusem vašich moštů?

Jako prodejní obal jsme v začátku zvolil balení typu Bag-in-Box, neboli pytel v krabici. Speciální 9-ti vrstvý pytel, určený pro horké plnění s UV ochranou a čepovacím ventilem, dokáže zcela přírodní produkt ochránit po dobu 12 měsíců a co je ještě lepší, po jeho otevření lze z balení čepovat až 4 týdny. Bez jakékoliv chemie v podobě konzervantů, stabilizátorů a dalšího tak umíme za použití šetrné pasterace dostat přímo k zákazníkovi zcela přírodní produkt, jako by si jej právě přinesl z moštárny. V komfortu 18-ti chutí a 3 velikostí balení. Po dobu celého roku! To považujeme za největší přidanou hodnotu obalu našich moštů.

Na obalu deklarujete , že je mošt prostý jakékoliv chemie a přitom tvrdíte, že vydrží v nezměněné podobě půl roku.Je to vůbec možné u tak živé tekutiny , jíž je vylisované ovoce a zelenina?

Jak jsem řekl již výše, právě obal je to co umí takto živý produkt uchovat v zcela přírodní formě bez chemie. V našem procesu výrobu, používáme pouze pasteraci při 82°C, která v čerstvé šťávě eliminuje počet kvasinek, které jsou přirozeně se vyskytující v každém utrženém ovoci a zelenině. Následné plnění do pytle pak funguje jako když se doma zavaří marmeláda do sklenice. Množství vitamínů a minerálních látek pasterace skoro nepoškodí a oxidace, která je největším nepřítelem všeho zdravého v potravinách nepřichází v úvahu. Proč? Od vylisování do pytle to moštu trvá jen 4 minuty a z toho 80% cesty je v uzavřeném systému nerezového potrubí.

Dočkáme se v blízké době ještě dalších druhů moštů nebo je to již cílové množství ?

Každého čtvrt roku se snažíme přijít s nějakou novinkou, tou poslední byl zmiňovaný bezový květ. Tím, co se nyní objeví během pár dní na pultech, však nebude další varianta moštu, nýbrž 100% přírodní, opět bez čehokoliv dalšího, jen tepelně ošetřené, pyré. Dětská přesnídávka, nebo také dřeň a to hned v 7 chutích a opět ve 3 velikostech balení. Už žádných 85% ovocné složky, jak obvykle uvádí výrobci podobných produktů ale hned 100%! Toto pyré však nemusí být vhodné jen jako svačinka, ale také na vaření, jako náplně do koláčů, do omáček, do palačinek, na výrobu domácí zmrzliny a nebo jako výtečný v kombinaci pudinku a piškotů.

V jakých soutěžích jste mošty prezentovali a jakými diplomy se můžete pochlubit?

Za dobu budování Ovocňáku se nám podařilo získat ocenění KLASA pro všechny varianty. Každoročně soutěžíme v Regionální potravině, kterou vyhrálo Jablko-Černý rybíz, stejně tak Perla Zlínska se stejnou chutí. Varianta Jablko-Rakytník byla oceněna jako Česká chuťovka a úplná novinka pyré Jablko-Hruška, získalo prestižní ocenění, v rámci veletrhu Země Živitelka 2014 dne 29.8.2014, Zlatý klas s kytičkou. Nyní máme před sebou ještě boj o Dětskou chuťovku, kterou pořádá Český potravinářská komora.

Je něco čeho chcete ještě v tomto oboru dosáhnout?

Ovocňák už v počátku vznikl s myšlenkou, že by jednou chtěl zpracovávat ovoce a i zeleninu na všechny možné způsoby. O pyré jsem vám už řekl, další připravovanou novinkou jsou ovocné chipsy nebo-li sušené ovoce a rádi bychom v příštím roce také představili prémiovou řadu džemů, opět a jen 100% ovocné.

Z obchodního hlediska chceme dotáhnout maximální pokrytí ČR naší distribucí, kde jsme nyní asi na 80% a také jsme začali pracovat na slovenském trhu. Tyto dvě země si klademe jako naše prioritní, protože celé naše snažení by se dalo vyjádřit větou: vyrábíme český produkt z českých surovin, jako česká firma, pro český trh.

Více informací najdete na www.ovocnak.cz nebo na facebooku.

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Sdílejte článek
Štítky ovoce zelenina výroba Uherský Brod Zlínský kraj Česko chemie pyré pasterace TOKO AGRI

Návrhy pro vás

Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích Ryby a mořské plody

Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích

Kuře à la husa s jablky a červeným zelím – sváteční klasika z pár surovin Maso

Kuře à la husa s jablky a červeným zelím – sváteční klasika z pár surovin

Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína Předkrmy a chuťovky

Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína

Vánoční kynutá hvězda – sváteční moučník s náplní z rybízového džemu Sladké

Vánoční kynutá hvězda – sváteční moučník s náplní z rybízového džemu

Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany Polévky

Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany

Kokosové suky – dvoubarevné nepečené pokušení s vůní vanilky a rumu Sladké

Kokosové suky – dvoubarevné nepečené pokušení s vůní vanilky a rumu

Kapr v kukuřično-bylinkové strouhance s bramborovým salátem – svěží sváteční klasika v moderním kabátku Ryby a mořské plody

Kapr v kukuřično-bylinkové strouhance s bramborovým salátem – svěží sváteční klasika v moderním kabátku

Perníkové kuličky ze špaldové mouky, tvarohu a čekankového sirupu Sladké

Perníkové kuličky ze špaldové mouky, tvarohu a čekankového sirupu


Přečtěte si také

Ryby a mořské plody
Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích

Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích

Maso
Kuře à la husa s jablky a červeným zelím – sváteční klasika z pár surovin

Kuře à la husa s jablky a červeným zelím – sváteční klasika z pár surovin

Novinky
Vánoce ve světě: Na Islandu dává 13 Santů sladkosti do bot. Japonci mají k večeři fast food

Vánoce ve světě: Na Islandu dává 13 Santů sladkosti do bot. Japonci mají k večeři fast food

Předkrmy a chuťovky
Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína

Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína

Sladké
Vánoční kynutá hvězda – sváteční moučník s náplní z rybízového džemu

Vánoční kynutá hvězda – sváteční moučník s náplní z rybízového džemu

Polévky
Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany

Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany

Sladké
Kokosové suky – dvoubarevné nepečené pokušení s vůní vanilky a rumu

Kokosové suky – dvoubarevné nepečené pokušení s vůní vanilky a rumu

Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Nechcete o Vánocích plýtvat? Zachrání vás lepší plánování i chytré využití mrazáku

Nechcete o Vánocích plýtvat? Zachrání vás lepší plánování i chytré využití mrazáku

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha Těstoviny

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek Těstoviny

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek

Sladké
Vánoční kynutá hvězda – sváteční moučník s náplní z rybízového džemu

Vánoční kynutá hvězda – sváteční moučník s náplní z rybízového džemu

Kokosové suky – dvoubarevné nepečené pokušení s vůní vanilky a rumu Sladké

Kokosové suky – dvoubarevné nepečené pokušení s vůní vanilky a rumu

Perníkové kuličky ze špaldové mouky, tvarohu a čekankového sirupu Sladké

Perníkové kuličky ze špaldové mouky, tvarohu a čekankového sirupu

Maso
Kuře à la husa s jablky a červeným zelím – sváteční klasika z pár surovin

Kuře à la husa s jablky a červeným zelím – sváteční klasika z pár surovin

Vinná klobása s hrachovou kaší se zeleným hráškem – klasika, která patří k Vánocům Maso

Vinná klobása s hrachovou kaší se zeleným hráškem – klasika, která patří k Vánocům

Pečené kuře s dýňovou nádivkou a bramborami – nevšední sváteční pečínka Maso

Pečené kuře s dýňovou nádivkou a bramborami – nevšední sváteční pečínka

Zelenina
Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal Zelenina

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti Zelenina

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Nápoje
Kávový likér – hedvábně sladký nápoj s rumem a karamelovým nádechem

Kávový likér – hedvábně sladký nápoj s rumem a karamelovým nádechem

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem Nápoje

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce Nápoje

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Ryby a mořské plody
Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích

Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích

Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína Předkrmy a chuťovky

Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína

Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany Polévky

Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany

Polévky
Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany

Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany

Kapří polévka s kaviárem a křupavými krutonky – sváteční pochoutka s noblesou Polévky

Kapří polévka s kaviárem a křupavými krutonky – sváteční pochoutka s noblesou

Rybí polévka s hříbky – méně známá sváteční kombinace kapřího masa a sušených hub Polévky

Rybí polévka s hříbky – méně známá sváteční kombinace kapřího masa a sušených hub

Předkrmy a chuťovky
Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína

Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína

Brambory na bouchačku s tuňákem – křupavá pochoutka s pikantním cottage sýrem Předkrmy a chuťovky

Brambory na bouchačku s tuňákem – křupavá pochoutka s pikantním cottage sýrem

Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“ Předkrmy a chuťovky

Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Předkrmy a chuťovky
Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec Vegetariánské
7

Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni Vegetariánské

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni

Sladké
Piña colada pohárky – originální tropický dezert, který připomíná dovolenou u moře

Piña colada pohárky – originální tropický dezert, který připomíná dovolenou u moře

Voňavý trhanec s exotickým kaki – sladká snídaně ze špaldové mouky a svěžího ovoce Sladké

Voňavý trhanec s exotickým kaki – sladká snídaně ze špaldové mouky a svěžího ovoce

Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju Sladké

Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju

Ryby a mořské plody
Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích

Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích

Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy Saláty

Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá Předkrmy a chuťovky

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Přílohy
Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta Přílohy

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita Maso

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Vánoce na pláži, dvojitá nálož dárků i islandští lumpové. Jak Češi slaví svátky ve světě? Vémolův právník: Obvinění nerozumíme. Žádné drogy ani peníze policisté při razii nenašli Macinka: Reakce Hradu na Turka mě zarazila. Asi to není vyjádření prezidenta

prima-zeny

Vánoce slavných 2025: Kotek na skok na farmě, Kavalčík se synem a Řehořková ve Vídni Josef Maršálek popsal, jak stráví Štědrý den. Dárky si u nich doma už dávno nedávají Z farmy Vojty Kotka až do betléma. Vyzkoušejte se ve velkém ovčím kvízu

prima-zoom

Vnímá vás kočka jako rodiče nebo jako kotě? Zdrogovaný vrah dostal 50 let vězení, v Česku to nemá obdoby. Kónya detailně popsal, jak zabil svého otce Město pohlcené džunglí mělo 900 000 obyvatel. Jeho skutečný rozsah odhalil až laser

prima-fresh

Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích Kuře à la husa s jablky a červeným zelím – sváteční klasika z pár surovin Vánoce ve světě: Na Islandu dává 13 Santů sladkosti do bot. Japonci mají k večeři fast food

prima-cool

4 nejlepší nové hry na vánoční volno Další únik traileru Spider-Mana 4 První trailer Avengers 5 byl oficiálně vydán v nejlepší kvalitě. Podívejte se na návrat Kapitána Ameriky

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Jak se chovat u vánočního stolu aneb štědrovečerní etiketa Proč se líbat pod jmelím? Vánoční legendy o lásce a štěstí Vánoční tradice: Jak věštit z jablka a proč mít seno pod stolem?

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.