Head
- hovězí maso 1 dávka
- kaktus 1 kus
- sůl 1 dávka
- pepř 1 dávka
- cibule 1 kus
- rajče 1 dávka
- česnek 1 dávka
- chilli papričky 5 kus
Postup přípravy
1
V pánvi osmahneme cibulku, pár rajčat, česnek dle chuti, přidáme nakládaný kaktus a papričky jalapenos
2
Ze svíčkové si nakrájíme asi na dva prsty silné bifteky, které těsně před přípravou opepříme a osolíme a uděláme krátce na grilu po obou stranách
Připravené maso poklademe teplou zeleninovou omáčkou, kterou jsme si připravili
Ideální přílohou bude tortilla, chilli papričky a kukuřice
3
Klasy kukuřice rozpůlíme nebo ještě více pokrájíme a rychle je po zvlhčení vodou upravíme v mikrovlnce
S troškou čerstvého másla chutnají stejně dobře jako s nějakou jinou, klasičtější úpravou