Těstoviny Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha
Prostřeno! Prostřeno: Grilovaná mozzarella v italské pancettě na rukolovém lůžku s bazalkovým pestem, piniovými oříšky a rozpečenou ciabattou potřenou bylinkovým máslem
Předkrmy a chuťovky Burrata s marinovaným chřestem a pestem ze sušených rajčat podle receptu z Vinografu
Vegetariánské Křupavý květák se strouhankou, parmezánem a pažitkovou smetanou – rychlý a lahodný vege oběd
Vegetariánské Fazolové kuličky s mrkvovou kaší a kapustovým pestem – zdravé a chutné vegetariánské jídlo
Těstoviny Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha
Předkrmy a chuťovky Řepné ravioly s modrým sýrem a datlemi – elegantní a efektní předkrm jako z restaurace
Vegetariánské Křupavý květák se strouhankou, parmezánem a pažitkovou smetanou – rychlý a lahodný vege oběd