Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Sýrové fondue

4 porce
do 30 minut
Sýrové fondue
Sýrové fondue Autor: archiv Prima
Klasické sýrové jídlo pochází původem ze Savojských Alp. Pokud ale zvolíte kvalitní sýry, není důvod, proč byste si ho nemohli užít i u nás doma. A Šéf se s vámi podělil o svůj oblíben recept...
Reklama

Všechny recepty z 20. dílu s tématem SÝRY najdete ve speciálu Teď vaří šéf!, kde nechybějí ani další informace z natáčení, bonusová videa a další "laskominy".

Reklama

Postup

  1. Sýry nastrouhejte najemno a v míse promíchejte dohromady. Nádobu na fondue vytřete česnekem.
  2. Do kastrůlku nalijte bílé víno, přisypte sýry a nechte rozehřát. Na ochucení přidejte špetku muškátového oříšku a přilijte pár kapek třešňové pálenky.
  3. Kukuřičný škrob nechte rozpustit ve vodě a přidejte ho do směsi. Do nádoby na fondue přelijte hotovou směs, položte ji na hořák a podávejte s krájeným chlebem.
Reklama

Sýrové fondue Foto:

Sýrové fondue Foto:

Sýrové fondue, foto: archiv Prima

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama