Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Řeřichový salát Nicoise

2–4 porce
do 30 minut
Řeřichový salát Nicoise
Řeřichový salát Nicoise Autor: isifa.com
Tenhle svěží salát je skvělým lehkým jídlem nebo příjemným předkrmem. Překrásné květy a listy lichořeřišnice mu dodají nejen výjimečný vzhled, ale i svěží chuť.
Reklama
Reklama

Postup

  1. Tuňák: Ochuťte tuňáka solí a čerstvě namletým pepřem, pokapejte olivovým olejem a citronovou šťávou.
  2. Rozpalte pánev co nejvíce a opékejte tuňáka asi 1 minutu po každé straně, aby se zatáhl, ale uvnitř byl pořád růžový. Doba závisí na tloušťce steaku. Pak ho dejte stranou a nechte vystydnout.
  3. Salát: Všechny ingredience naaranžujte na talíře pro každého z jedlíků.
  4. Steak z tuňáka nakrájejte na asi 5 mm plátky a položte je navrch salátu.
  5. Dresink: Smíchejte všechny ingredience dohromady a přelijte přes salát. Hned podávejte.
Reklama

Řeřichový salát Nicoise Foto: isifa.com

Řeřichový salát Nicoise. Foto: isifa.com

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama