Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Penne Rigate s omáčkou z čerstvých rajčat

4 porce
do 30 minut
Penne Rigate s omáčkou z čerstvých rajčat
Penne Rigate s omáčkou z čerstvých rajčat Autor: www.panzani.cz
V jednoduchosti je krása – toto tvrzení platí i v případě těstovin, jako například u receptu na penne s hustou a voňavou omáčkou!
Reklama
Reklama

Postup

  1. Penne uvařte dle návodu na obalu.
  2. V pánvi na oleji orestujte cibuli, přidejte rajčata, osolte, opepřete a zvolna je rozvařte tak, abyste odpařili téměř veškerou vodu.
  3. To bude trvat zhruba 15 minut. Do takto připravené omáčky přidejte půlky cherry rajčátek, těstoviny a nahrubo nasekanou čerstvou bazalku.
  4. Krátce provařte a již jednotlivé porce zasypejte strouhaným parmazánem.
Reklama

Všechny recepty, které Zdeněk Pohlreich připravil s Panzani, najdete na webové stránce Panzani.

Těstoviny bez omáčky jsou jako moře bez soli. Jedno k druhýmu prostě patří. Mám radost, že v Panzani pro vás připravili speciální těstoviny s hrubším povrchem, který omáčku pěkně drží.

Poutak Panzani  4 Foto:

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama