Předkrmy a chuťovky Maďarské langoše pečené v troubě s tvarohovým dipem – zdravější verze oblíbené klasiky
Novinky Prozkoumejte taje sladce žhavé maďarské kuchyně, která inspirovala i mnoho našich národních pokladů
Omáčky Krůtí kostky na smetaně à la svíčková – klasická omáčka z kořenové zeleniny s křehkým masem nakládaným ve svěží marinádě
Předkrmy a chuťovky Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína
Těstoviny Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro
Omáčky Krůtí kostky na smetaně à la svíčková – klasická omáčka z kořenové zeleniny s křehkým masem nakládaným ve svěží marinádě
Zelenina Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem
Předkrmy a chuťovky Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína