Prožijte krásné sváteční období s novým číslem časopisu Prima FRESH

Přichází zima a s ní i období sváteční, které vyžaduje trošku plánování a také inspirace. S tím vám rádi pomůžeme, v novém čísle najdete přes 70 receptů, které vám zpříjemní Vánoce, ale nechybí ani zahřívací recepty, které se budou hodit třeba na horách. Nezapomeňte se stavit v trafice, časopis je v prodeji od 30. listopadu.

Pokaždé mě to překvapí. Vánoce jsou každý rok dřív a dřív, nemáte také ten dojem? V obchodech na nás útočí adventní a mikulášské dobroty už v září a méně psychicky odolné jedince to dostává do stresu :) Vzhledem k tomu, že i v redakci máme Vánoce pravidelně už od září, kdy na nich začínáme pracovat, jsme vůči okolním vlivům celkem imunní. Ale přesto je důležité správné načasování. Konec listopadu je ideální chvíle na plánování – jaké a kdy upéct cukroví, nezapomenout na vaječňák, ať je co během adventu popíjet, zamyslet se nad výrobou jedlých dárků a možná dát nový švih vánočnímu i silvestrovskému menu?

V tomto čísle najdete spoustu nové inspirace na celou zimu. Část témat samozřejmě patří Vánocům a svátečnímu období, ale zima je dlouhá a patří k ní třeba zahřívací recepty, které využijete na horách.

Ale zpět na začátek. Odstartujte s námi advent pečením cukroví, tentokrát jsme se po nových receptech rozhlédli po světě. Na sváteční stůl patří pořádná pečínka, ať už zvolíte rybu, nebo maso, máme pro vás skvělé nápady. A nemůžeme zapomenout ani na období mezi svátky, které svádí k návštěvám a večírkům s přáteli. Na nich určitě oceníte tradiční české recepty od Báry z blogu Máma peče doma. A s celým plánováním a skladováním potravin na Vánoce vám pomůže Karolína Fourová, známá výživová poradkyně, která zkrátka ví, co říká.

V tomto čísle máme i další vzácné hosty. Můžete se těšit třeba na extra rychlá jídla od Gordona Ramsaye. A o své oblíbené recepty se s námi podělila také sympatická Besky alias Veronika Beskydiarová. Ochutnat můžete i vánoční těstoviny podle Jamieho Olivera.

Podívali jsme se opět za naše hranice a přinášíme úchvatné recepty z kolébky gastronomie, z Francie. Na zahřátí jsme připravili kolekci hustých polévek, které budete s radostí vařit a servírovat jako hlavní chod. A protože během svátečního období se více nakupuje, přinášíme i originální nápady, jak vařit ze zbytků, aby nic nepřišlo vniveč.

Užijte si s námi krásné svátky a kouzelnou zimu!

Vaše Klára Michalová

P.S.: Pokud vás některý recept zaujme a doma si ho uvaříte, nezapomeňte jeho fotku sdílet s námi na Instagramu @primafresh a obrázek označte hashtagem #primafresh. Nebo nám obrázek pošlete na mail: fresh@iprima.cz, kam nám můžete napsat i jakékoli jiné postřehy a nápady.

Objednejte si roční předplatné jen za 299 Kč. Získáte 4 čísla časopisu plná sezonních receptů přímo do schránky a k tomu dárek v hodnotě 300 Kč dle vlastního výběru. Zvolit můžete voucher, který lze uplatnit na zakoupení jakékoliv dárkové sady s Kampotským pepřem od .pepper..field. Nebo využít voucher na nákup na Dáme jídlo.

Více informací o předplatném najdete zde:

Autor článku

Klára Michalová

Všechny články autora

šéfredaktorka FTV Prima , Prima FRESH

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty