návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím

Mixér: signature drink menu, kořeněná salsiccia jako limitka nebo nové menu

Mixér: signature drink menu, kořeněná salsiccia jako limitka nebo nové menu
Autor: TZ Mixér: signature drink menu, kořeněná salsiccia jako limitka nebo nové menu
Chcete ochutnat novinky v podnicích, které už znáte? Tak to se vám náš dnešní Mixér bude hodit! Be Bop Bar má nové drinky, Bageterie má další limitku a Hard Rock Café chystá velké změny! :)
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Přijďte si pro „refresh“

Pražský Be Bop Bar skrývající se v prostorách hotelu Alcron u Václavského náměstí přichází v duchu léta a parných dnů s novým koktejlovým menu. Bestsellery zůstávají, jinak by byli klienti tohoto podniku jistě zklamáni, ale menu nabídne 10 nových míchaných drinků. Jejich společným cílem je osvěžení zákazníka a uspokojení všech jeho smyslů. Zrak bude ze stylu servírování a designu těchto signature koktejlů „nadšen“, stejně tak jejich konzumací jistě uspokojíte i čich, sluch potěší cinkání ledu v zajímavých formách podání drinků, které zaměstnají hmat, většina nápojů je totiž silně aromatická a chuť jistě také potěší!

Mixér: návrat chlebíčků, letní program nebo novinka v Teplicích

Mixér: návrat chlebíčků, letní program nebo novinka v Teplicích

Společnou vlastností většiny novinek je ovocný akcent. Některé drinky jsou však i sladší a těžší, jejich složkou je pak zejména chocolate bitters či javorový sirup. Pro ty, kdo chtějí začít večer třeba limonádou, zde mají na výběr pět příchutí. Neváhejte a přijďte zažít léto do Be Bop Baru.

Kořeněná salsiccia otevírá letní sezonu v Bageterii Boulevard

Italská kuchyně a léto jsou neoddělitelná dvojice. A moc dobře to ví i šéfkuchař Tomáš Juřík z vyhlášené pražské restaurace La Finestra in Cucina, který připravil pro Bageterii Boulevard novou „letní limitku“ – sendvič Salsiccia a lanýž, tedy kombinaci italské tradice s chutí luxusu. Novinka v sobě skrývá typickou italskou kořeněnou klobásu salsiccia, tradiční sýr pecorino a jemnou lanýžovou majonézu. Celkový chuťový zážitek navíc doplňují brambory a baby špenát. Prostě nadupaný italský sendvič focaccina, který vás zasytí a naladí na léto plné exkluzivních chutí.

Mixér: signature drink menu, kořeněná salsiccia jako limitka nebo nové menu
Autor: TZ Mixér: signature drink menu, kořeněná salsiccia jako limitka nebo nové menu

Focaccina Salciccia a lanýž z Bageterie Boulevard je časově omezená, a proto není dobré se dlouho rozmýšlet. Je k dostání na každé pobočce bageterie, tedy i v té vaší oblíbené.

Hard Rock International zahajuje největší inovaci menu

Společnost Hard Rock International oznámila, že v pátek 14. června uvede na trh nejrozsáhlejší inovativní nabídku menu v historii společnosti s více než 20 novými pochoutkami. Zaměřuje se na řadu zcela nových oceňovaných Steak Burgers, na kterém stojí například prvotřídní 24-Karat Gold Leaf Steak Burger™, z jehož prodeje poputuje část výtěžku na organizaci pomáhající podvyživeným dětem Against Hunger. Steak Burgers nejsou ale jedinými novinkami, které debutují v novém menu Hard Rocku, dále zahrnují Instagram-Worthy Boozy Milkshakes a Sliders a Shareables, jež množstvím nejrůznějších chutí umožňují hostům uspořádat si svůj nejdelikátnější „playlist“. Celosvětové zavedení nového menu se shoduje s tzv. Founder’s day (Den zakladatelů) jako pocta původním legendám, které otevřely první dveře Hard Rock Cafe na Old Park Lane v Londýně 14. června 1971 s myšlenkou podávat ty nejlepší hamburgery a mléčné koktejly na celém světě.

PŘIPRAVILA TEREZA PÁNKOVÁ

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama