Novinky na trhu: slané müsli tyčinky, tuňákový filet, rostlinné nápoje nebo vajíčko s překvapením

Další novinky se zajímavými produkty jsou na světě. Chcete si něčím udělat radost? Nebo třeba překvapit rodinu či přátele? V dnešním článku najdete hned několik tipů, které se mohou hodit prakticky kdykoliv. Společné chvíle můžete zpestřit společným vařením, ale i nějakou tou chuťovkou.

Zdravě naslano se Semixem

Slané tyčinky patří mezi oblíbenou pochutinu k televizi či pohoštění. Zastánce zdravého životního stylu zaujme jejich zdravá alternativa v podobě Müsli tyčinek naslano od české značky Semix. Pochutnat si můžete na verzi sýrové či příchuti rajčete s bazalkou. Tyčinky se skvěle hodí jako zdravá vyvážená svačinka, kterou můžete mít kdykoliv u sebe, ať již v kabelce, v práci, při sportu, či v batohu na výlety. Zároveň vám skvěle poslouží jako zobání k vínu či pivu.

Základ zapékaných müsli tyčinek tvoří bezlepkové ovesné vločky a klíčená čočka. Svým obsahem zaručí tyčinky zasycení i doplnění energie a pořádné dávky bílkovin a vlákniny. Použití klíčených surovin zajistí lepší stravitelnost.

Rio Mare přichází s novinkou filetů ve skle

Do škály prémiových produktů Rio Mare se letos přidává pečlivě vybraný filet z tuňáka ve skleněném obalu. Letošní novinka se stává vhodnou volbou k rychlému obědu či večeři pro každého, a to především pro svou kompaktní porci kvalitní ryby. Díky své ryzí podobě tuňáka můžete poctivé steaky zakomponovat do každého jídla jako hlavní zdroj bílkovin.

Vyzkoušejte všechny tři příchutě

Kromě základního tuňákového filetu v olivovém oleji do portfolia přibyla i pikantní verze s chilli papričkami nebo svěží příchuť limetky se zázvorem. Vyzkoušejte všechny tři a najděte si tu svou oblíbenou!

Lahodné rostlinné nápoje Body&Future

Rostlinné alternativy mléka nejsou jen pro vegany! Vychutnejte si i vy skvělou chuť kvalitních rostlinných nápojů od Body&Future v několika lahodných příchutích. Kromě vysoké kvality, prvotřídních surovin a té nejlahodnější chuti vás potěší i složením obohaceným o vitamín D3 a vápník. Rostlinné alternativy mléka seženete v několika skvělých příchutích – Cacao, Soya, Coconut, Almond a Rice, takže si vybere úplně každý. Navíc je můžete střídat podle vaší momentální nálady a chutě či receptu. Už jste vyzkoušeli třeba cappuccino s mandlovým nápojem, smoothie s kakaovým nebo třeba moučník z kokosového nápoje?

Svět Harryho Pottera v nové edici Kinder Joy

Zažijte nová kouzelnická dobrodružství s Harry Potterem díky Kinder Joy, oblíbené pochoutce s mléčným a kakaovým krémem a dvěma křupavými oplatkovými kuličkami. Figurky podle knih J. K. Rowlingové mohou navíc ožít před očima v zábavné aplikaci.

Abyste se dostali do světa plného kouzel a fantazie, nemusíte chodit na nástupiště 9 a 3/4. Nyní se do kouzelnické školy snadno přenesou všichni milovníci známé sladkosti. V každém balení mohou najít figurky z příběhů o Harrym Potterovi včetně snaživé Hermiony, lstivého Draca Malfoye nebo moudrého Brumbála, ale i zábavné vychytávky, multifunkční záložky nebo náramky ve stylu kouzelnického světa.

Figurkám můžete jednoduše vdechnout život – stáhněte si bezplatnou aplikaci Applaydu & Friends, která nabízí bezpečné prostředí bez reklam a nákupů, a naskenujte QR kód. Ten najdete u výrobku v obchodech a také přímo na letáčku v Kinder Joy. Pak už stačí jen sledovat, jak se váš avatar probouzí k životu, a pustit se s ním do her a aktivit v prostředí čarokrásných Bradavic.

Zdroj: TZ; zdroj foto: TZ

Autor článku

Tereza Pánková

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty