Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Novinky
Novinky
Tereza Pánková

Hit týdne

Další hity

Kokosové kuličky Rafaelo

Kokosové kuličky Rafaelo
Kokosové kuličky Rafaelo
Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly
Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly
Bramborový salát
Bramborový salát
Citronové crinkles
Citronové crinkles
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Novinky na trhu: podzimní menu, limitovaná edice vodky i večeře od kosti

Novinky na trhu: podzimní menu, limitovaná edice i večeře od kosti

Novinky na trhu: podzimní menu, limitovaná edice i večeře od kosti Zdroj: TZ

  • Zavřít
Novinky na trhu: podzimní menu, limitovaná edice i večeře od kosti

Novinky na trhu: podzimní menu, limitovaná edice i večeře od kosti Zdroj: TZ

Chladnější počasí je tu, o tom není pochyb. Máme pro vás tipy na nová menu v podnicích, jejich jídla jsou v lezavém počasí to pravé. K tomu jedna limitovaná edice vodky a nějaká ta káva – to jsou naše novinky na trhu! :)

Seznam.cz banner

Skandinávský styl v kuchyni Bageterie Boulevard

Skandinávská kuchyně je u nás známá zejména vyhlášenými masovými kuličkami s brusinkovou omáčkou, a přitom je nám svým složením bližší než kořeněné pokrmy z jihu Evropy. V severské kuchyni nechybí dobrý chleba, hlavně vepřové maso a samozřejmě ryby a ani námi milované houby. A všechny tyto ingredience najdete i v novém podzimním Chef Menu Bageterie Boulevard, které se inspirovalo právě kuchyněmi skandinávských zemí. O jeho složení se tentokrát postaral šéfkuchař Marek Raditsch, Executive Chef restaurací Kampa Group, známý také jako porotce televizní soutěže Master Chef. Nové menu můžete ochutnat na všech pobočkách Bageterie Boulevard až do konce roku 2017 – jako například telecí Frikadeller, vepřové karé a další.

Limitovaná edice Absolut Uncover

Absolut vodka uvádí novou limitovanou edici svých lahví. Své legendární tělo zahalila do modrých Absolut třpytek, které dokážou i obyčejnou noc proměnit v nezapomenutelnou párty: představujeme vám Absolut Uncover.

Chcete být králem večírku? Pak se vám to jistě podaří s novou limitovanou edicí Absolut Uncover, která se díky svému blýskavému materiálu stane středobodem každé párty. Nečekané možnosti odhaluje již interaktivní obal, na který můžete díky materiálu z otočných flitrů nakreslit jiskrný vzkaz, věnování nebo obrázek. Kreativitě se meze nekladou. V ČR můžete Absolut Uncover Limited Edition zakoupit ve vybraných barech po celé ČR, ve vybraných obchodních řetězcích a na webu Prestige Selection.
 Na tomto e-shopu pak za cenu 429 korun.

Nové zimní menu v Jam and Co.

Je čas na změnu a prohřátí. V Jam and Co. testovali řadu receptů a vybrali pro vás ty nejzajímavější – jídla připravená podle nich najdete na novém zimním menu. Celé se nese v duchu jednoduchosti, ale také plnosti chutí. Těšit se můžete například na hovězí tatarák, trhaný krůtí konfit, jelení wontony, polévku ramen nebo hovězí burger s houbami! Nemůžou chybět ani stálice jako buns s bůčkem, wasabi a nakládanými okurkami, grilované krevety v pařeném bunu, velké curry s loupanou plecí a jasmínovou rýží nebo vegetariánské edamame nově s grilovaným květákem a sezamem.

Večeře od kosti

Řezníci a kuchaři z Kantýny si připravili novinku pro opravdové milovníky masa – Večeři od kosti. Každý z deseti chodů prezentuje sám řezník – může tak hostům zodpovědět všechny otázky a má pro ně i spoustu překvapení. Večeři v Kantýně sestavili tak, aby nabídla to nejlepší z toho, co tu běžně uvidíte na pultu, ale i speciality připravené jen pro tuto degustační večeři. Každý den od 19 hodin nabízí Kantýna řeznické podpultovky, kuchařské chuťovky i oblíbené klasiky v netradičním pojetí. Všechno v duchu „od rypáčku po kopýtka“, grilované na ohni a často servírované doprostřed stolu. Večeře je komorní a neformální záležitostí. Prostírá se nanejvýš pro dvanáct hostů a ti se pro tento večer stávají spolustolovníky. Výjimečný je kontakt s mistrem řezníkem, který je v průběhu večeře neustále po ruce. Vstupenky na Večeři od kosti koupíte na portálu GoOut.cz nebo přímo v Kantýně.

Kávovary Arabica

Plně automatické kávovary ARABICA značky KRUPS přinesou do vaší domácnosti dokonalost. Příprava espressa, lunga, cappuccina a dalších kávových nápojů s perfektně našlehanou mléčnou pěnou bude jako zábavná hra: snadné díky praktickému ovládání přístroje pomocí LCD displeje, přitom napínavé díky mnoha možnostem experimentování a hledání optimálních chutí i vůní. Navíc oba přístroje jsou velice elegantní, příjemně vyladí atmosféru interiéru vašeho domova.

Přístroje umožňují třístupňovou regulaci hrubosti mletí, nastavit lze i teplotu nápoje. Kompaktní Thermoblock System zajistí nahřátí přístroje během několika sekund po zapnutí. Patentovaný hydraulický systém Ultraflat Tamping se postará o co nejsilnější stlačení kávy, které je důležité pro optimální extrakci aromat. Parní tryska, jejíž čištění je snadné, praktické a hygienické, tvoří poslední krok přípravy celé řady nápojů a umožní vám dopřát si cappuccino s hustou pěnou. Mimořádně příjemné je automatické čištění pomocí funkce AutoClean, která zvyšuje životnost kávovaru a dotváří kompletní servis pro vaše pohodlí. Doporučená cena obou kávovarů této řady je 14 999 korun.

Připravila Tereza Pánková

Tereza Pánková

Autor článku

Tereza Pánková

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky novinky káva houby večeře limitovaná edice produkty novinky na trhu nápoj vodka kávovar tipy kantýna cappuccino astronomie gastrotrh Bageterie Boulevard

Návrhy pro vás

Pistáciová srdíčka s čekankovým sirupem a lyofilizovaným ovocem Sladké

Pistáciová srdíčka s čekankovým sirupem a lyofilizovaným ovocem

Kapří filety na cibuli – rychlý recept na jemnou rybu se zeleninou Ryby a mořské plody

Kapří filety na cibuli – rychlý recept na jemnou rybu se zeleninou

Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami Předkrmy a chuťovky

Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami

Rumové perníčky s mandlemi a perníkovým kořením – cukroví, které voní i po medu Sladké

Rumové perníčky s mandlemi a perníkovým kořením – cukroví, které voní i po medu

Křehké kremrole z listového těsta s borůvkovým sněhem podle Marka Fichtnera Sladké

Křehké kremrole z listového těsta s borůvkovým sněhem podle Marka Fichtnera

Candát s vídeňským bramborovým salátem – variace na milovanou štědrovečerní večeři Ryby a mořské plody

Candát s vídeňským bramborovým salátem – variace na milovanou štědrovečerní večeři

Ořechové slzičky – křehké cukroví s čokoládou a nadýchaným krémem Sladké

Ořechové slzičky – křehké cukroví s čokoládou a nadýchaným krémem

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta Přílohy

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta


Přečtěte si také

Soutěžící
Soňa Kališová byla jedenáct let vegetariánka

Soňa Kališová byla jedenáct let vegetariánka

Sladké
Pistáciová srdíčka s čekankovým sirupem a lyofilizovaným ovocem

Pistáciová srdíčka s čekankovým sirupem a lyofilizovaným ovocem

Ryby a mořské plody
Kapří filety na cibuli – rychlý recept na jemnou rybu se zeleninou

Kapří filety na cibuli – rychlý recept na jemnou rybu se zeleninou

Prostřeno!
Prostřeno: Cheesecake s meruňkovým přelivem

Prostřeno: Cheesecake s meruňkovým přelivem

Prostřeno!
Prostřeno: Chlebíčky s domácí vekou a pařížským salátem

Prostřeno: Chlebíčky s domácí vekou a pařížským salátem

Prostřeno!
Prostřeno: Kuřecí vývar s knedlíčky drobením

Prostřeno: Kuřecí vývar s knedlíčky drobením

Prostřeno!
Prostřeno: Telecí líčka na víně s bramborovou kaší

Prostřeno: Telecí líčka na víně s bramborovou kaší

Novinky
Pěstební ponk Urbalive: nový prostor pro pěstování, vaření i domácí soběstačnost

Pěstební ponk Urbalive: nový prostor pro pěstování, vaření i domácí soběstačnost

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek Těstoviny

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek

Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra Těstoviny

Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra

Sladké
Pistáciová srdíčka s čekankovým sirupem a lyofilizovaným ovocem

Pistáciová srdíčka s čekankovým sirupem a lyofilizovaným ovocem

Rumové perníčky s mandlemi a perníkovým kořením – cukroví, které voní i po medu Sladké

Rumové perníčky s mandlemi a perníkovým kořením – cukroví, které voní i po medu

Křehké kremrole z listového těsta s borůvkovým sněhem podle Marka Fichtnera Sladké

Křehké kremrole z listového těsta s borůvkovým sněhem podle Marka Fichtnera

Maso
Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita

Sváteční vinná klobása se zeleninou a zámecké brambory s bylinkami – delikátní klasika podávaná s noblesou Maso

Sváteční vinná klobása se zeleninou a zámecké brambory s bylinkami – delikátní klasika podávaná s noblesou

Japonské curry s vepřovým masem, zeleninou a rýží – jednoduchý recept s asijským puncem Maso

Japonské curry s vepřovým masem, zeleninou a rýží – jednoduchý recept s asijským puncem

Zelenina
Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal Zelenina

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti Zelenina

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Nápoje
Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce Nápoje

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Avokádové smoothie s vietnamským rodokmenem podle Kevina z restaurace Sia Nápoje

Avokádové smoothie s vietnamským rodokmenem podle Kevina z restaurace Sia

Ryby a mořské plody
Kapří filety na cibuli – rychlý recept na jemnou rybu se zeleninou

Kapří filety na cibuli – rychlý recept na jemnou rybu se zeleninou

Candát s vídeňským bramborovým salátem – variace na milovanou štědrovečerní večeři Ryby a mořské plody

Candát s vídeňským bramborovým salátem – variace na milovanou štědrovečerní večeři

Marinované kapří podkovy – svěží twist na klasickou sváteční rybu Recepty

Marinované kapří podkovy – svěží twist na klasickou sváteční rybu

Polévky
Kapustová polévka s cizrnou, klobásou a chilli – sytá a pikantní zimní klasika

Kapustová polévka s cizrnou, klobásou a chilli – sytá a pikantní zimní klasika

Švýcarská kroupová polévka se smetanou a uzeným kolenem podle Marka Fichtnera Polévky

Švýcarská kroupová polévka se smetanou a uzeným kolenem podle Marka Fichtnera

Silný hovězí vývar s morkovými knedlíčky – klasická česká polévka na sváteční stůl Polévky

Silný hovězí vývar s morkovými knedlíčky – klasická česká polévka na sváteční stůl

Předkrmy a chuťovky
Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami

Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá Předkrmy a chuťovky

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut Předkrmy a chuťovky

Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut

Vegetariánské
Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec
7

Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni Vegetariánské

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí Vegetariánské

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Maso
Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod Sladké

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem Sladké

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem

Předkrmy a chuťovky
Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska Saláty

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat Saláty

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Přílohy
Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita Maso

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem Zelenina

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Eskapáda s Turkem? Babišův nefalšovaný alibismus, hodil ho už přes palubu, tvrdí komentátoři Absurdně levný benzín? Nad výroky europoslance za TOP 09 kroutí hlavou i zástupci ODS Ukrajinci hlásí zásah ropné plošiny v Kaspickém moři. Rusko přiznalo rozsáhlý útok

prima-zeny

Petr Švancara prozradil, jak zvládá rok bez alkoholu: Je mi smutno, ale doporučuju Jitka a Kateřina Bártů o vtipných momentech z natáčení: Skutečnými skalpely se herci pořezali Pohřeb Patrika Hezuckého bude uzavřený. Pro fanoušky ale budou velkoplošné obrazovky

prima-zoom

630 milionů za diamantové vejce Geniálně ukrytá zpráva rozpoutala tajné povstání. To však skončilo napíchnutím na kůl a useknutím hlavy Nejmodernější válečná loď USA se umí perfektně schovat. Potom vytasí svůj ničivý arzenál

prima-fresh

Pistáciová srdíčka s čekankovým sirupem a lyofilizovaným ovocem Kapří filety na cibuli – rychlý recept na jemnou rybu se zeleninou Pěstební ponk Urbalive: nový prostor pro pěstování, vaření i domácí soběstačnost

prima-cool

Pán prstenů dostane nového Aragorna? Zendaya a Robert Pattinson mají problémy se svojí svatbou Co to mělo bejt? Russell Crowe zkritizoval Gladiátora 2, s jeho postřehy možná budete souhlasit

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Svatá Lucie noci upije. Podle tradice doma neuklízejte, neperte prádlo a buďte hodní Retro vánoční kytky pro štěstí: brambořík, vánoční kaktus a azalka Originální závěsný věnec s vánoční hvězdou: Návod krok za krokem

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.