Novinky na trhu: zdraví prospěšná rostlina, pistáciový krém nebo carpaccio

Hurá, další série z produktových novinek je tu. Tentokrát tu máme něco pro mlsné jazýčky, milovníky masa, ale potěšíme také lidi, pro které není klasická konzumace mléka možná. Zkrátka je dnes z čeho vybírat.

Ashwagandha

Ashwagandha neboli indický ženšen se díky svým blahodárným účinkům využívá tisíce let v ajurvédě. Ashwagandha od Goodie je v BIO&RAW kvalitě. Konzumací lehce nahořklého prášku z kořene ashwagandhy můžete podpořit kvalitu spánku, duševní zdraví, energii a vitalitu, odolnost vůči stresu a vyčerpání, můžete také přispět k funkci dýchacího a reprodukčního systému. Ashwagandha je silný antioxidant.

Pistácie & belgická čokoláda

Nechte se zlákat lahodným ořechovým krémem a ozvláštněte si ranní kaši, palačinky, smoothie nebo náplně vánočního cukroví. Recepturu pistáciového krému s bílou belgickou čokoládou Grizly stvořila renomovaná cukrářka Darina de Oliveira Costa. Je připravená z prémiových pražených pistácií a mandlí, které doplňuje kokos a kvalitní bílá belgická čokoláda. Suroviny dávají krému nápaditou chuť, jemnou texturu a zároveň výživné složení.

Hovězí carpaccio z Příbrami

Uzeniny Příbram udělají radost všem, kteří nedají dopustit na kvalitní předkrm, a přicházejí s novinkou v podobě delikátních tenkých plátků hovězího carpaccia. To obsahuje 98 % hovězího masa ze zadní kýty. Kromě vysoce kvalitního a chutného masa myslí v Příbrami také na naši planetu, carpaccio je totiž zabalené v inovativním obalu, který z velké části tvoří plně recyklovatelný papír.

Bezlaktózové mléko

Rádi si ráno vychutnáte sklenici mléka, ale občas vám po ní není úplně nejlépe? Nejspíš to bude laktózou. Naštěstí existují bezlaktózové varianty oblíbených mléčných výrobků, které si vychutnají jak lidé s intolerancí laktózy, tak i všichni ti, kteří čas od času chtějí mléko nahradit chuťově skvělou a lehčí alternativou. Jednou z takových variant je i bezlaktózové mléko MEGGLE.

Tereza Pánková

Autor článku

Tereza Pánková

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty