Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Časopis
  • Recepty z TV
  • Speciál: Chřest
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Časopis
    • Recepty z TV
    • Speciál: Chřest
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Novinky
Novinky

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Ovocňák je ryze český, 100% ovocný mošt

Ovocňák

Ovocňák Zdroj: archiv Ovocňák

  • Zavřít
Ovocňák

Ovocňák Zdroj: archiv Ovocňák

Myšlenka produkovat čistý ovocný mošt vznikla ve společnosti TOKO AGRI a.s. v roce 2011 jako reakce na nedostatek českých kvalitních produktů. Za nepříliš dlouhé období je produkt Ovocňák už dobře známý většině obyvatel ČR.

Seznam.cz banner

Tomáši Kořínkovi, obchodnímu řediteli společnosti TOKO AGRI a.s. jsme položili pro doplnění několik otázek.

Kde vyrábíte mošty a kolik druhů je v současné době na trhu?

Mošty vyrábíme v provozovně v Rudicích u Uherského Brodu pod obchodní značkou Ovocňák. V roce 2013 jsme již překročili 6 000 hektolitrů a v současné době jde o 18 druhů. Jejich počet se občas mění, protože reagujeme na přání a chutě zákazníka vždy se snažíme zařadit nějakou novinku, nebo sezónní produkt. To co si získá srdce zákazníka zůstává se stálé nabídce a nejslabší jde z kola ven. Poslední představenou novinkou je jablko zkombinované s výtažkem z květu černého bezu a mezi dětmi se okamžitě stalo senzací.

Na webových stránkách firmy si lze všimnout , že některé druhy moštů jsou vyprodané, jsou to druhy, jejichž základ tvoří jablko s nějakým druhem zeleniny. Je to dáno tím, že lidé si tyto mošty oblíbili nejvíc nebo jde o menší kapacitu výroby právě těchto zeleninových moštů?

Snažíme se informovat zákazníky o tom, co právě v našem sortimentu došlo, aby nebyli zklamaní. Občasná nedostupnost je způsobena hlavně tím, že naše mošty jsou z čerstvých surovin z našeho kraje. A to ne vždy lze zajistit obratem, protože suroviny se pečlivě vybírají! Naši dodavatelé musí mát alespoň certifikaci SISPO, nebo rozbory dokazující kvalitu suroviny. Obzvláště náročné je to u zeleniny, která má mnoho odrůd, zásadně se lišících v chuti a barvě a pro šťávy se hodí jen některé. Vše co je na surovině špatné se projeví v chuti moštu, bez přídavků jakékoliv chemie lze docílit perfektního výsledku v chuti a kvalitě jedině zpracováváním perfektního ovoce a zeleniny, která je bez jediné vady. Nelze pracovat s výkupy a druhou třídou, který je obvykle určena velkým zpracovatelům.

Máte velikou síť po celé ČR kam mošty dovážíte a pokud si někdo objedná víc než 13 litrů moštu, tedy nad 600 korun, je mu zásilka doručena zdarma. Vyplatí se to ?

Naší filozofií je, že pokud chceme českému zákazníkovi přinést výjimečnou kvalitu, měla by tomu odpovídat také služba. Tu za nás tak dobře nikdo neudělá, proto už třetím rokem budujeme obchodní síť z obchodních partnerů nebo vlastních regionální sklady, které se pak starají o přidělení region a v rámci závozu moštů maloobchodník zákazníkům, mohou rozvést také internetové objednávky. Zákazník se tak přímo setká s výrobcem a může získat maximum informací k produktu a novinkám. Vzniká tak velmi důležité pouto mezi zákazníkem a jeho dodavatelem kvalitního moštu, které je dlouhodobé a přínosné pro oba. A to se nám vyplácí.

Co je takzvaným bonusem vašich moštů?

Jako prodejní obal jsme v začátku zvolil balení typu Bag-in-Box, neboli pytel v krabici. Speciální 9-ti vrstvý pytel, určený pro horké plnění s UV ochranou a čepovacím ventilem, dokáže zcela přírodní produkt ochránit po dobu 12 měsíců a co je ještě lepší, po jeho otevření lze z balení čepovat až 4 týdny. Bez jakékoliv chemie v podobě konzervantů, stabilizátorů a dalšího tak umíme za použití šetrné pasterace dostat přímo k zákazníkovi zcela přírodní produkt, jako by si jej právě přinesl z moštárny. V komfortu 18-ti chutí a 3 velikostí balení. Po dobu celého roku! To považujeme za největší přidanou hodnotu obalu našich moštů.

Na obalu deklarujete , že je mošt prostý jakékoliv chemie a přitom tvrdíte, že vydrží v nezměněné podobě půl roku.Je to vůbec možné u tak živé tekutiny , jíž je vylisované ovoce a zelenina?

Jak jsem řekl již výše, právě obal je to co umí takto živý produkt uchovat v zcela přírodní formě bez chemie. V našem procesu výrobu, používáme pouze pasteraci při 82°C, která v čerstvé šťávě eliminuje počet kvasinek, které jsou přirozeně se vyskytující v každém utrženém ovoci a zelenině. Následné plnění do pytle pak funguje jako když se doma zavaří marmeláda do sklenice. Množství vitamínů a minerálních látek pasterace skoro nepoškodí a oxidace, která je největším nepřítelem všeho zdravého v potravinách nepřichází v úvahu. Proč? Od vylisování do pytle to moštu trvá jen 4 minuty a z toho 80% cesty je v uzavřeném systému nerezového potrubí.

Dočkáme se v blízké době ještě dalších druhů moštů nebo je to již cílové množství ?

Každého čtvrt roku se snažíme přijít s nějakou novinkou, tou poslední byl zmiňovaný bezový květ. Tím, co se nyní objeví během pár dní na pultech, však nebude další varianta moštu, nýbrž 100% přírodní, opět bez čehokoliv dalšího, jen tepelně ošetřené, pyré. Dětská přesnídávka, nebo také dřeň a to hned v 7 chutích a opět ve 3 velikostech balení. Už žádných 85% ovocné složky, jak obvykle uvádí výrobci podobných produktů ale hned 100%! Toto pyré však nemusí být vhodné jen jako svačinka, ale také na vaření, jako náplně do koláčů, do omáček, do palačinek, na výrobu domácí zmrzliny a nebo jako výtečný v kombinaci pudinku a piškotů.

V jakých soutěžích jste mošty prezentovali a jakými diplomy se můžete pochlubit?

Za dobu budování Ovocňáku se nám podařilo získat ocenění KLASA pro všechny varianty. Každoročně soutěžíme v Regionální potravině, kterou vyhrálo Jablko-Černý rybíz, stejně tak Perla Zlínska se stejnou chutí. Varianta Jablko-Rakytník byla oceněna jako Česká chuťovka a úplná novinka pyré Jablko-Hruška, získalo prestižní ocenění, v rámci veletrhu Země Živitelka 2014 dne 29.8.2014, Zlatý klas s kytičkou. Nyní máme před sebou ještě boj o Dětskou chuťovku, kterou pořádá Český potravinářská komora.

Je něco čeho chcete ještě v tomto oboru dosáhnout?

Ovocňák už v počátku vznikl s myšlenkou, že by jednou chtěl zpracovávat ovoce a i zeleninu na všechny možné způsoby. O pyré jsem vám už řekl, další připravovanou novinkou jsou ovocné chipsy nebo-li sušené ovoce a rádi bychom v příštím roce také představili prémiovou řadu džemů, opět a jen 100% ovocné.

Z obchodního hlediska chceme dotáhnout maximální pokrytí ČR naší distribucí, kde jsme nyní asi na 80% a také jsme začali pracovat na slovenském trhu. Tyto dvě země si klademe jako naše prioritní, protože celé naše snažení by se dalo vyjádřit větou: vyrábíme český produkt z českých surovin, jako česká firma, pro český trh.

Více informací najdete na www.ovocnak.cz nebo na facebooku.

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background
Sdílejte článek
Štítky ovoce zelenina výroba Uherský Brod Zlínský kraj Česko chemie pyré pasterace TOKO AGRI

Návrhy pro vás

Bílý chřest se strouhankou a pečenou bramborou podle Lukáše Soukupa z Brambor na Pankráci Recepty

Bílý chřest se strouhankou a pečenou bramborou podle Lukáše Soukupa z Brambor na Pankráci

Těhotnej kuchař: Hovězí na divoko – pomalu pečené maso na víně s kořenovou zeleninou a divokým kořením Maso

Těhotnej kuchař: Hovězí na divoko – pomalu pečené maso na víně s kořenovou zeleninou a divokým kořením

Retro camping salát podle receptu z řeznictví Naše maso Předkrmy a chuťovky

Retro camping salát podle receptu z řeznictví Naše maso

Koláč s tvarohovou náplní a sněhovou čepicí podle Anuše Kejřové Sladké

Koláč s tvarohovou náplní a sněhovou čepicí podle Anuše Kejřové

Vepřový šašlik s klobásou a červenou paprikou – šťavnaté maso na gril i do trouby Recepty

Vepřový šašlik s klobásou a červenou paprikou – šťavnaté maso na gril i do trouby

Dunajské vlny – vrstvené řezy s rebarborou a čokoládovou polevou Sladké

Dunajské vlny – vrstvené řezy s rebarborou a čokoládovou polevou

Kynutý zamotaný koláč s jahodami a pudinkem – vyzkoušejte šťavnatý moučník plný chuti Sladké

Kynutý zamotaný koláč s jahodami a pudinkem – vyzkoušejte šťavnatý moučník plný chuti

Kuřecí nudličky s červenou paprikou na topince – jemně pikantní směs à la kaťák Předkrmy a chuťovky

Kuřecí nudličky s červenou paprikou na topince – jemně pikantní směs à la kaťák


Přečtěte si také

Recepty
Bílý chřest se strouhankou a pečenou bramborou podle Lukáše Soukupa z Brambor na Pankráci

Bílý chřest se strouhankou a pečenou bramborou podle Lukáše Soukupa z Brambor na Pankráci

Maso
Těhotnej kuchař: Hovězí na divoko – pomalu pečené maso na víně s kořenovou zeleninou a divokým kořením

Těhotnej kuchař: Hovězí na divoko – pomalu pečené maso na víně s kořenovou zeleninou a divokým kořením

Novinky
Arašídy pod lupou – žádný obyčejný snack, ale luštěnina v oříškovém kabátku našlápnutá živinami

Arašídy pod lupou – žádný obyčejný snack, ale luštěnina v oříškovém kabátku našlápnutá živinami

Předkrmy a chuťovky
Retro camping salát podle receptu z řeznictví Naše maso

Retro camping salát podle receptu z řeznictví Naše maso

Sladké
Koláč s tvarohovou náplní a sněhovou čepicí podle Anuše Kejřové

Koláč s tvarohovou náplní a sněhovou čepicí podle Anuše Kejřové

Recepty
Vepřový šašlik s klobásou a červenou paprikou – šťavnaté maso na gril i do trouby

Vepřový šašlik s klobásou a červenou paprikou – šťavnaté maso na gril i do trouby

Novinky
Od čochtana přes mlíko až po malý šnyt. Průvodce čepováním piva z Lokálu

Od čochtana přes mlíko až po malý šnyt. Průvodce čepováním piva z Lokálu

Sladké
Dunajské vlny – vrstvené řezy s rebarborou a čokoládovou polevou

Dunajské vlny – vrstvené řezy s rebarborou a čokoládovou polevou

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Hlavní jídla
Zapečená frittata z těstovin se zeleným chřestem – snadný oběd pro hektické týdny

Zapečená frittata z těstovin se zeleným chřestem – snadný oběd pro hektické týdny

Marry Me pasta s krevetami okouzlí jemnou krémovou omáčkou se sušenými rajčaty Hlavní jídla

Marry Me pasta s krevetami okouzlí jemnou krémovou omáčkou se sušenými rajčaty

Pappardelle s prosciuttem a hříbky podle Riccarda Lucqueho z restaurace Farina Těstoviny

Pappardelle s prosciuttem a hříbky podle Riccarda Lucqueho z restaurace Farina

Sladké
Koláč s tvarohovou náplní a sněhovou čepicí podle Anuše Kejřové

Koláč s tvarohovou náplní a sněhovou čepicí podle Anuše Kejřové

Dunajské vlny – vrstvené řezy s rebarborou a čokoládovou polevou Sladké

Dunajské vlny – vrstvené řezy s rebarborou a čokoládovou polevou

Kynutý zamotaný koláč s jahodami a pudinkem – vyzkoušejte šťavnatý moučník plný chuti Sladké

Kynutý zamotaný koláč s jahodami a pudinkem – vyzkoušejte šťavnatý moučník plný chuti

Maso
Těhotnej kuchař: Hovězí na divoko – pomalu pečené maso na víně s kořenovou zeleninou a divokým kořením

Těhotnej kuchař: Hovězí na divoko – pomalu pečené maso na víně s kořenovou zeleninou a divokým kořením

Retro camping salát podle receptu z řeznictví Naše maso Předkrmy a chuťovky

Retro camping salát podle receptu z řeznictví Naše maso

Sekaná s kousky zeleniny ve slaninovém kabátku vytváří na řezu pohlednou mozaiku Maso

Sekaná s kousky zeleniny ve slaninovém kabátku vytváří na řezu pohlednou mozaiku

Saláty
Poklady belgické kuchyně: Lutyšský bramborový salát s fazolkami, jablky a křupavou slaninou

Poklady belgické kuchyně: Lutyšský bramborový salát s fazolkami, jablky a křupavou slaninou

Chřest s masovými kuličkami ve smetanové omáčce – delikátní kombinace příjemně překvapí Zelenina

Chřest s masovými kuličkami ve smetanové omáčce – delikátní kombinace příjemně překvapí

Křupavý pečený květák v bagetě s avokádovým dipem
a zeleninovým salátem Vegetariánské

Křupavý pečený květák v bagetě s avokádovým dipem
a zeleninovým salátem

Nápoje
Mai Tai jako alibi? Koktejl plný tajemství vás dostane do kolen

Mai Tai jako alibi? Koktejl plný tajemství vás dostane do kolen

Espresso Martini doma ke snídani nebo v proslulém baru? Jak si udělat koktejl, který ovládl svět Nápoje

Espresso Martini doma ke snídani nebo v proslulém baru? Jak si udělat koktejl, který ovládl svět

Gin & Tonic v netradičním pojetí aneb Zkuste to s pálenkou Nápoje

Gin & Tonic v netradičním pojetí aneb Zkuste to s pálenkou

Ryby a mořské plody
Mexická kořeněná tilápie s bramborami na páře – jemná ryba v kořeněném kabátku oživí jídelníček

Mexická kořeněná tilápie s bramborami na páře – jemná ryba v kořeněném kabátku oživí jídelníček

Pečený losos s jarním bramborovým salátem – rychlá a zdravá večeře pro všední den Ryby a mořské plody

Pečený losos s jarním bramborovým salátem – rychlá a zdravá večeře pro všední den

Treska pečená s kaparovým máslem s celerovým pyré Hlavní jídla
5

Treska pečená s kaparovým máslem s celerovým pyré

Polévky
Krémová kuřecí polévka s máslovými fazolemi – sytý oběd provoněný bylinkami

Krémová kuřecí polévka s máslovými fazolemi – sytý oběd provoněný bylinkami

Kopřivová polévka – jarní hit z Pastacaffé, který si zamilujete už po první lžičce Polévky

Kopřivová polévka – jarní hit z Pastacaffé, který si zamilujete už po první lžičce

Bramborová krémová polévka s pažitkou – jednoduchá příprava a minimum surovin Polévky

Bramborová krémová polévka s pažitkou – jednoduchá příprava a minimum surovin

Recepty
Bílý chřest se strouhankou a pečenou bramborou podle Lukáše Soukupa z Brambor na Pankráci

Bílý chřest se strouhankou a pečenou bramborou podle Lukáše Soukupa z Brambor na Pankráci

Retro camping salát podle receptu z řeznictví Naše maso Předkrmy a chuťovky

Retro camping salát podle receptu z řeznictví Naše maso

Kuřecí nudličky s červenou paprikou na topince – jemně pikantní směs à la kaťák Předkrmy a chuťovky

Kuřecí nudličky s červenou paprikou na topince – jemně pikantní směs à la kaťák

Vegetariánské
Křupavý pečený květák v bagetě s avokádovým dipem
a zeleninovým salátem

Křupavý pečený květák v bagetě s avokádovým dipem
a zeleninovým salátem

Zelený chřest se sýrovou drobenkou – jarní zelenina v křupavém kabátku Zelenina

Zelený chřest se sýrovou drobenkou – jarní zelenina v křupavém kabátku

Vegetariánské „skotské“ vejce z hrášku, špenátu a cizrny – dokonalá jarní chuťovka Vegetariánské

Vegetariánské „skotské“ vejce z hrášku, špenátu a cizrny – dokonalá jarní chuťovka

Sladké
Kynutý zamotaný koláč s jahodami a pudinkem – vyzkoušejte šťavnatý moučník plný chuti

Kynutý zamotaný koláč s jahodami a pudinkem – vyzkoušejte šťavnatý moučník plný chuti

Tvarohové „cheesecake“ řezy s rebarborou, jahodami a křupavou drobenkou Sladké

Tvarohové „cheesecake“ řezy s rebarborou, jahodami a křupavou drobenkou

Maková ovesná kaše s pomerančem podle Buchty v troubě – luxusní snídaně nebo zdravý dezert Sladké

Maková ovesná kaše s pomerančem podle Buchty v troubě – luxusní snídaně nebo zdravý dezert

Recepty
Bílý chřest se strouhankou a pečenou bramborou podle Lukáše Soukupa z Brambor na Pankráci

Bílý chřest se strouhankou a pečenou bramborou podle Lukáše Soukupa z Brambor na Pankráci

Poklady belgické kuchyně: Lutyšský bramborový salát s fazolkami, jablky a křupavou slaninou Saláty

Poklady belgické kuchyně: Lutyšský bramborový salát s fazolkami, jablky a křupavou slaninou

Beze zbytku: Asijský salát s křupavou ochucenou rýží a arašídovým dresinkem Saláty

Beze zbytku: Asijský salát s křupavou ochucenou rýží a arašídovým dresinkem

Přílohy
Špenátové halušky s nivovou omáčkou, křupavou slaninou a karamelizovanou cibulí

Špenátové halušky s nivovou omáčkou, křupavou slaninou a karamelizovanou cibulí

Kopřivová nádivka s mandlemi – lehká jarní klasika ideální nejen na Velikonoce Recepty

Kopřivová nádivka s mandlemi – lehká jarní klasika ideální nejen na Velikonoce

Kuře na paprice se špenátovými noky – česká klasika v jarním kabátku Maso

Kuře na paprice se špenátovými noky – česká klasika v jarním kabátku

prima-cnn-news

Zelenskyj oznámil, že je připraven setkat se s Putinem. Ve čtvrtek bude v Istanbulu Turek k Lipavskému: Jste symbol, proč nevolit ODS. V Bruselu hájíme české zájmy, řekl ministr Rusko si vybírá, co se mu hodí do krámu. Ustoupit nechce, hodnotí analytik Putinovu nabídku

prima-zeny

Mámy podle horoskopu: Ty nejlepší jsou narozené ve znamení Ryb a Raka Kvíz: Božský Jiří Bartoška a jeho nejslavnější role Desetimetrový bazén a čtyři ložnice. Bartoška si na sklonku života nechal postavit luxusní dům

prima-zoom

Proč jsou ve výtazích zrcadla? Našli jsme unikátní vodní planetu? Zamrzlý gigant nemá ve vesmíru obdoby U místa, kde bylo odpáleno 456 jaderných bomb, byste žít nechtěli. Sověti ho oficiálně uzavřeli

prima-fresh

Bílý chřest se strouhankou a pečenou bramborou podle Lukáše Soukupa z Brambor na Pankráci Těhotnej kuchař: Hovězí na divoko – pomalu pečené maso na víně s kořenovou zeleninou a divokým kořením Arašídy pod lupou – žádný obyčejný snack, ale luštěnina v oříškovém kabátku našlápnutá živinami

prima-cool

Noví X-Meni loví režiséra Návrat Godzilly a Konga potvrzen. Jejich další týmovka dostala kryptickou upoutávku Drsný komiksový seriál s orlem je zpátky. Trailer 2. série má velký finální zvrat

playboy

Co vás čeká v květnovém vydání magazínu Playboy? Bohém Pastrňák, magistr Vejmelka a dědek Červenka! Tato trojka potáhne repre ke zlatu Nahota pod peřinou: Spěte bez pyžama, říká lékař. Tělo, mozek i vztah vám poděkují

lajk

Známý český rapper obviněn ze znásilnění: Parťák Řezníka vysvětlil, co se v Plzni stalo Láďa Hruška se vzdal snu na rekonstrukci stavení. Chátrající dům raději prodává Benda o zápasu s Novotným: Dát mu přes tlamu je občanská povinnost, nejen za Aničku

prima-living

Ledoví muži letos nezklamou, v noci bude pod nulou. Kdo byli Pankrác, Servác a Bonifác? Pěstujte pryskyřník asijský a užívejte si jeho krásné květy celé léto Mochna husí uvolňuje křeče a pomáhá při kašli. Účinné jsou léčivé čaje i obklady

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.