Vyzkoušejte něco nového a přihlaste se na kurz vaření s časopisem Gurmet.
Kurz vaření časopisu Gurmet
Kurz vaření časopisu Gurmet
· 11.11. 2013 v renomovaném kulinářském studiu Ola Kala
· Jak co nejlépe využít celé kuře
· Lektor Michal Nikodém
· Kurz je vhodný pro začátečníky i nadšené amatéry
Kuřecí maso je velmi oblíbené. V našem kurzu se naučíte, kolik různých typů jídel můžete připravit, když ho koupíte celé.
Co budeme vařit
· silný kuřecí vývar
· paštiku z kuřecích jater
· šťavnaté kuřecí prsíčko s parmskou šunkou a salátem
· kuřecí roládu se špenátem a piniovými oříšky
Naučíme vás
· vykostit kuře
· domácí silný drůbeží vývar
· jak připravit kuřecí prsíčko, aby si zachovalo veškerou svou šťávu
· jednoduché stehenní rolády
· rychlou paštiku z kuřecích jater
· a další tipy a triky profesionálů
· více info a přihlášky na www.iGurmet.cz