Jak to bylo, šéfe? Zavináč ze pstruha podle Tomáše Regera

Moje hodnocení
5x

V nové epizodě navštívil Zdeněk Pohlreich brněnskou restauraci Element. Šéfkuchař Tomáš Reger mu ukázal recept na marinovaného syrového pstruha, kterého dochutil šťávou z kysaného zelí. Perfektní ukázka výborného jídla z lokálních surovin.

4 porce
30 minut
česká

Suroviny

Postup přípravy

  1. Filety ze pstruha zasypejte solí a nechte 10 minut v lednici odležet. Poté opláchněte sůl, osušte filety a nechte je v lednici ideálně přes noc. Filet vyschne a zpevní a sůl se v mase rozleží.
  2. Před podáváním nakrájejte rybu na tenké plátky a zalijte šťávou z kysaného zelí. Naaranžujte plátky ryby na zelí, ozdobte bylinkami a zastrouhejte čerstvým křenem. Nakonec zakápněte bylinkovým olejem.
PRIMA TIP: Podle sezony použijte brutnákový, petrželový nebo koprový olej.

Šéf je zpět a s ním i druhá řada pořadu, během kterého navštíví osm skvělých restaurací a zavzpomíná na to nejlepší, co se odehrálo během natáčení pořadu Ano, šéfe! Poznejte dalších osm skvělých kuchyní, osm perfektních kuchařů, spoustu triků, které vám usnadní přípravu večeře či slavnostního oběda. Osvojte si pohled Zdeňka Pohlreicha na efektivní vaření. Sledujte premiéru každý pátek večer a opakování v neděli dopoledne na Primě. Celé epizody i bonusové materiály najdete na stránce o pořadu Jak to bylo, šéfe?

Všechny recepty z pořadu Jak to bylo, šéfe? nejdete v této kolekci:

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Tomáš Reger


Přečtěte si také

Recepty