zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat
Hermelín se švestkovou omáčkou, rozinkami a tymiánem
Autor: archiv Sedlčanský Hermelín Hermelín se švestkovou omáčkou, rozinkami a tymiánem

Hermelín se švestkovou omáčkou, rozinkami a tymiánem

Hodnoceno: 0x
Rozpečený sýr je velká lahůdka! Na grilování se hodí tučnější sýry s pevnou kůrkou. Doplňte je chuťově výraznou omáčkou a dobrým pečivem a máte skvělou rychlou večeři.
do 30 minut
4 porce

reklama

Postup

  1. Připravte si misku, v které smíchejte švestkovou omáčku s jednou hrstí rozinek a k tomu přidejte lístky z jedné snítky tymiánu.
  2. Každý hermelín dejte na kus alobalu a posypte jej zbylými rozinkami a ke každému přidejte jednu snítku tymiánu. Zabalte do alobalu a grilujte asi 8 minut.
  3. Po vyndání z grilu hermelíny přelijte švestkovou omáčkou a podávejte.

Hermelín se švestkovou omáčkou, rozinkami a tymiánem  Foto: Hermelín se švestkovou omáčkou, rozinkami a tymiánem; foto: archiv Sedlčanský Hermelín

reklama