Pečená husa s moravským knedlíkem a zelím  Foto:
Svátky svatého Martina přinášejí na náš stůl mladé víno, ořechové rohlíčky a hlavně dokřupava upečenou husu. Tuhle buclatou představitelku drůbežího plemene si rozhodně alespoň jednou za rok musíte...
Dokonalý hovězí vývar  Foto:
Jen máloco dokáže v chladném počasí tak rozproudit energii a zahřát jako pořádně silný hovězí vývar. Pomůže i při nemoci, kdy dodá výživu a sílu, aniž byste se museli namáhat kousáním. Poradíme vám 9...
3 recepty z dýně podle šéfkuchařů  Foto:
Dýňová krémová polévka na dvacet způsobů. To je nejčastější a přiznejme si, že i nejjednodušší zpracování této famózní podzimní zeleniny. Pokud vám už ale “dýňovka” leze trochu krkem, pusťte se do...
Hrdina kuchyně: Králík  Foto:
Králičí maso má v našich končinách velkou tradici, vždyť králíkárny nechyběly ještě nedávno snad na žádné vesnické zahradě. Dietní maso je velmi chutné a zdravé a dá se připravit na mnoho způsobů....
3x krkonošské recepty  Foto:
Přejedla se vám jídla plná moderních ingrediencí a postupů? Vraťte se na chvíli pokorně ke kořenům. Krkonošské dobroty vás přemůžou svou jednoduchou a laskavou krásou a přenesou vás do míst, kam ruch...
Chutné chutney  Foto:
Se slovní hříčkou jsme si pohráli v titulku, ale nadále budeme tomuto pikantnímu, sladkému, slanému a kořeněnému pokladu indické kuchyně říkat hezky česky – čatní.
Podzimní poklady z přírody  Foto:
Právě teď zkrášlují podzimní přírodu a dávají jí ten správný ráz. Krásou jeřabin, černých bezinek a šípků se nemusíte kochat jen při procházkách, klidně je pozvěte do své kuchyně. Poradíme vám, jak...
Podzimní grilovačka  Foto:
Podzim to vzal letos trochu zhurta, ale to neznamená, že bychom měli rezignovat na jednu z nejlepších letních zábav, kterou je bezesporu grilování. Pokud vás nezastaví déšť a orkán, vybavte se teplou...
Hrdina kuchyně: Kozí sýr  Foto:
Kozí sýry nejsou kvůli svému typickému aroma pro každého, ale pokud máte čerstvé i zralé sýry z kozího mléka rádi, máme pro vás 4 parádní nové recepty, které připravil Martin Škoda s Maruškou...
Něco na tom jablku je  Foto:
Září je měsíc jablek. Česko je země jablek. Září v Česku tedy znamená naprostou dokonalost v konzumaci tohoto ikonického, lahodného, pestrého, tradičního a prostě milovaného ovoce!
Videa

reklama

reklama