Komerční sdělení

Vezměte zdraví do svých rukou

Absolvujte preventivní testy pro samoplátce na cz.lab.online. Vybrat si můžete z více jak 30 vyšetření a více než 80 odběrových místech po celé ČR.

Laboratorní vyšetření se zaměřují na testy z krve. Některé z nich mají různé varianty, které se od sebe vzájemně liší počtem vyšetřovaných parametrů. Můžete si tak zvolit základní variantu či podstoupit komplexní test v dané kategorii.

Jak to vlastně funguje?

Jednoduše. Vyberete si preventivní laboratorní vyšetření o které máte zájem , následně si vyberete odběrové místo a termín, který vám vyhovuje. Poté zaplatíte online platbou. Ve stanovený termín přijdete na odběrové místo a za pár minut jste opět venku. Následně obvykle do 1 až 2 dnů vám přijdou výsledky. Pokud byste je chtěli zkonzultovat odborníkem, můžete si po obdržení konečných výsledků dokoupit i jejich lékařskou interpretaci. Tato konzultace probíhá ve spolupráci se službou uLékaře.cz Health Care.

Jaká vyšetření podstoupit?

Vyšetření, jež chcete podstoupit, jsou plně ve vaší režii. Mezi ženami a muži je oblíbené preventivní vyšetření pro ženy, resp. vyšetření pro muže. Díky němu získáte přehled o svém zdravotním stavu v závislosti na svém věku a pohlaví. Oblíbený je i test na pohlavně přenosné choroby. Toto vyšetření disponuje 3 variantami a varianta EXPERT nabízí i vyšetření protilátek na HIV.

Můžete si nechat vyšetřit také svůj stav imunity. V expertní variantě vám vyšetříme 23 parametrů, díky nimž získáte přehled o svém ochranném štítu. O své imunitě.

Vyšetření štítné žlázy či jater vám pro změnu poskytnou informaci o těchto orgánech. Díky testům u štítné žlázy zjistíte, zda netrpíte zvýšenou či sníženou funkcí.

13 měřených parametrů při vyšetření jater zjistí, jak fungují vaše játra. Dokáží určit možný stupeň závažnosti poškození jaterních buněk, poruchy tvorby či odtoku žluči nebo případné poškození alkoholem.

Nepodceňujte prevenci a dbejte na své zdraví. Máte jej v krvi.

Autor článku

Komerční sdělení

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty