Předkrmy a chuťovky Salát z chobotnice s rajčátky, nakládanou okurkou a cibulkou z restaurace Ginger & Fred
Maso Kuře dušené v červeném víně – trochu netradiční jídlo plné chuti inspirované francouzskou klasikou
Ryby a mořské plody Marinovaný kapr s citronovým jogurtem, nakládaným hořčičným semínkem a hráškem podle Davida Rejhona z restaurace The Artisan
Maso Filírovaný pštrosí steak s pyré z pečeného pastináku a marinované cibulky s glazovanou mrkví a pivní omáčkou
Přílohy Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři
Přílohy Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři
Předkrmy a chuťovky Smažené hermelínové nugety se švestkovým dipem – slaná chuťovka s voňavým překvapením
Saláty Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat
Přílohy Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři