Těstoviny Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha
Maso Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte
Vegetariánské Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku
Vegetariánské Čočka s barevnou paprikou a zapečenými vejci – rychlé, syté a barevné jídlo z jedné pánve
Předkrmy a chuťovky Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá
Těstoviny Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha
Maso Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly připravené v horkovzdušné fritéze
Těstoviny Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha
Těstoviny Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha
Zelenina Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem
Předkrmy a chuťovky Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá
Předkrmy a chuťovky Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá
Zelenina Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem