Slané bezlepkové palačinky z cizrnové mouky

Moje hodnocení
10x

Cizrnová mouka má příjemnou oříškovou chuť a palačinky z ní vyrobené jsou přirozeně bezlepkové. Báječně se hodí k snídani k vajíčkům nebo je můžete namazat čerstvým sýrem, poklást šunkou a zamotat jako tortilly. Můžete si je dát i k večeři, třeba s pomazánkou nebo hummusem.

1 porce
30 minut

Suroviny

Postup přípravy

  1. Všechny suroviny ručně smíchejte a těsto nechte 20 minut odstát. Potom vše ještě jednou promíchejte a smažte na olivovém oleji, jako klasické palačinky.
  2. Placky se dají použít i jako wrapy, pokud se podaří připravit je tenoučké. Výborné jsou například jako doplněk anglické snídaně.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Labeta


Přečtěte si také

Recepty