Slané bezlepkové palačinky z cizrnové mouky
Zdroj: Labeta
Slané bezlepkové palačinky z cizrnové mouky
Zdroj:
Labeta
Cizrnová mouka má příjemnou oříškovou chuť a palačinky z ní vyrobené jsou přirozeně bezlepkové. Báječně se hodí k snídani k vajíčkům nebo je můžete namazat čerstvým sýrem, poklást šunkou a zamotat jako tortilly. Můžete si je dát i k večeři, třeba s pomazánkou nebo hummusem.
Postup přípravy
-
Všechny suroviny ručně smíchejte a těsto nechte 20 minut odstát. Potom vše ještě jednou promíchejte a smažte na olivovém oleji, jako klasické palačinky.
-
Placky se dají použít i jako wrapy, pokud se podaří připravit je tenoučké. Výborné jsou například jako doplněk anglické snídaně.
Slané bezlepkové palačinky z cizrnové mouky 2
Zdroj: Labeta
Slané bezlepkové palačinky z cizrnové mouky 2
Zdroj:
Labeta