Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Plněná rajčata

4 porce
do 10 minut
Plněná rajčata jsou velmi oblíbený předkrm. K nasládlé chuti rajčat je vhodné použít náplň s výraznější chutí, o tu se v tomto receptu postarají tuňák, kapary, ančovičky a citronová šťáva.
Reklama

Už za týden, 2. listopadu si tento recept můžete vyzkoušet naživo přímo se Zdeňkem Pohlreichem v nové kulinární show Česko vaří s Pohlreichem!


Reklama

Postup

  1. Pusťte se do přípravy rajčat. Odkrojte jejich vrchní část jako čepici a pomocí lžičky vydlabejte dužinu (tu si ponechejte stranou, budete ji potřebovat). Rajčata otočte dnem vzhůru, aby vytekla všechna zbývající šťáva. Vrchní část rajčat si ponechte na závěr na ozdobu.
  2. Do kuchyňského mixéru dejte okapaného tuňáka z konzervy, kapary, naložené ančovičky, citronovou šťávu, dužinu z rajčat a vše společně promixujte.
  3. Do směsi přidejte majonézu, ochutnejte a dle chuti ji můžete ještě přidat.
  4. Tuňákovou směsí naplňte vydlabaná rajčata, ozdobte je lístky čerstvého tymiánu a odkrojenými čepičkami. Ihned podávejte.
Reklama

Česko vaří s PohlreichemNová kuchařka!

Nová kniha je další z řady úspěšných kuchařských knih, které vyšly pod taktovkou "Šéfa" Zdeňka Pohlreicha. Stejně jako předešlé tituly, i tato kniha doprovází novou televizní show Česko vaří s Pohlreichem.

V knize najdete 23 kompletních menu obsahujících recepty na předkrm, hlavní jídlo a dezert. Když už ne před kamerou, tak alespoň doma zkuste se Zdeňkem uvařit nejlepší večeři vašeho života!

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama