Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Byialdi ze zeleniny

4 porce
do 2 hodin
Byialdi ze zeleniny
Byialdi ze zeleniny Autor: Marek Dienstl
V nové kulinární show Rozpal to, šéfe! Zdeněk Pohlreich připravil fantastickou zeleninovou přílohu, která skvěle doplní grilované maso. Nejenže skvěle chutná, ale navíc se bude i krásně vyjímat na stole :)
Reklama

Při přípravě postupujte podle videoreceptu:

Reklama

Postup

  1. Papriky očistíme, rozpůlíme a zprudka opečeme na grilu. Až papriky zčernají, ještě horké je dáme do igelitového sáčku a necháme chvíli zapařit, budou se lépe loupat. Lilek a cuketu nakrájíme na stejně velká půlkolečka a osolíme.
  2. Cibuli a česnek nasekáme najemno a v pánvi na olivovém oleji podusíme. Přidáme asi 4 lžíce loupaných rajčat, pár snítek tymiánu, osolíme a opepříme. Spařenou papriku nakrájíme na nudličky a promícháme v pánvi s rajčaty.
  3. Směs stáhneme z ohně, uhladíme a navrch střídavě naskládáme plátky lilku a cukety. Opepříme a osolíme, pánev zakryjeme alobalem a necháme asi hodinku péct.
Reklama

Byialdi ze zeleniny 2 Foto: Marek Dienstl

Byialdi ze zeleniny 3 Foto: Marek Dienstl

Byialdi ze zeleniny 5 Foto: Marek Dienstl

Byialdi ze zeleniny  Foto: Marek Dienstl

Byialdi ze zeleniny. Foto: Marek Dienstl

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama