Cottage bulka
- mouka 1 hrnek
Cottage bulka
- cottage sýr 1
Postup přípravy
- Nejprve si na trošce oleje osmahneme nadrobno nakrájené kuřecí maso a žampiony, pak přidáme sójovou omáčku a pepř. Po deseti minutách, když je maso hotové, vypneme a necháme vystydnout. Přidáme nadrobno pokrájené hlávkové zelí, pórek, ananas, nastrouhanou mrkev, trochu kukuřice, kapku ostrého kečupu, majolku a pepř. Vše promícháme a dáme do ledničky vychladit.
- Na sýrové košíčky si nastrouháme sýr a připravíme si plech s pečicím papírem. Na plech dáme nastrouhaný sýr do tvaru kruhu přibližně o průměru 15 cm. Dáme do předem vyhřáté trouby na 180°C na dvě minuty. Když začne sýr bublat, tavit se a spojí se, plech vyndáme a sýrové kruhy ohneme od prostředka přes obracenou skleničku, přitiskneme a jak sýr vystydne, můžeme sejmout.
- Na bulky si připravíme hrnek špaldové celozrnné mouky, vejce, cottage sýr, sůl, různá semínka a prášek do pečiva, trošku oleje. Vše smícháme dohromady a tvarujeme menší bulky, které můžeme posypat ještě dýňovými semínky. Dáme na pečicí papír na 20 minut do trouby vyhřáté na 180°C.