Najděte si recept
Na co máte chuť?

Kandované kaki
Tuto dobrotu přivítáte, až budete zdobit dezert nebo až vás bude honit mlsná. V kaki kandovaném s třtinovým cukrem ucítíte exotiku a sladké dálky. Stačí se zakousnout.
null
Suroviny
- kaki Persimon Bouquet 3 ks
- třtinový cukr 200 g
- citron 1 ks
Omlouváme se, snažíme se dohledat chybějící obrázek
Postup
- Kaki nakrájejte na co nejtenčí plátky, jaké pomocí nože dokážete a rozložte na plech s pečicím papírem.
- Každý kousek kaki posypte třtinovým cukrem a pokapejte citronovou šťávou.
- Vložte do na 100 °C předehřáté trouby a nechte kaki sušit, dokud nezmizí šťáva a kaki se nestáhne a nezkroutí.
- Takto můžete servírovat jako dobrotu jen tak nebo jím ozdobit dezert.