Novinky Olda Matoušek přibližuje, proč se šneci vracejí na sváteční stůl. Ochutnali jste tuto lahůdku?
Novinky Poslední předvánoční týden je jako dělaný na vyzkoušení nových druhů cukroví! Máme pro vás 7 nevšedních receptů
6 PR článek Dva ze tří Čechů si připlatí za kvalitní potravinu. Chtějí jídlo ze zdejších polí a příběh
Novinky První česká restaurace získala dvě hvězdy slavného průvodce Michelin Guide. A překvapivě není z Prahy
Saláty Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy
Sladké Křehké ořechy plněné pistáciovým krémem – luxusní cukroví s delikátní chutí bude ozdobou sváteční tabule
Ryby a mořské plody Kapří filety podle pánů z Rožmberka – slavnostní ryba pečená na slanině, medu a bylinkách
Sladké Křupavé pomerančové crinkles – voňavé sušenky s citrusovým nádechem a jemně popraskaným povrchem rozjasní každý zimní den
Těstoviny Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro
Zelenina Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem
Ryby a mořské plody Kapří filety podle pánů z Rožmberka – slavnostní ryba pečená na slanině, medu a bylinkách
Předkrmy a chuťovky Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami
Saláty Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy