Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jahody
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jahody
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Těstoviny – pohrajte si s jejich výběrem!

Těstoviny

Těstoviny Zdroj: Thinkstock

  • Zavřít
Těstoviny

Těstoviny Zdroj: Thinkstock

Příprava italských receptů a především pak těstovin se stává čím dál oblíbenější. Rychlé a jednoduché na přípravu jsou považovány za hlavní surovinu středozemní kuchyně, která je oceňovaná po celém světě.

Seznam.cz banner

I české jídelníčky obsahují čím dál častěji recepty s těstovinami. Víme ale, jak je správně uvařit? A jaký je mezi jejich rozmanitými druhy rozdíl?

Regály českých supermarketů již nabízejí širokou škálu tvarů a druhů těstovin a často nevíme, jaký je v nich rozdíl. V Itálii v tom mají jasno. Každému tvaru je přisouzen určitý druh omáčky a region a věřte nebo ne, jejich záměna je vnímána jako neznalost, která se neomlouvá...

Lekce č. 1: Typy těstovin

Na trhu můžeme najít široký sortiment od sušených těstovin ze semolinové mouky, vaječné těstoviny, speciální ochucené či čerstvé těstoviny. Jaký je mezi jednotlivými druhy rozdíl?

Těstoviny ze semolinové mouky (Pasta di semola di grano duro) jsou jednoduché sušené těstoviny, vyrobené z tvrdozrnné pšenice. Tento druh, který neobsahuje vejce, je považován za velmi kvalitní, díky semolinové mouce se totiž na rozdíl od ostatních těstovin nerozvaří a zachovává si svůj tvar. Tyto těstoviny mají také mnohem vyšší nutriční hodnotu a jsou to právě ty, díky kterým se tradiční italský pokrm rozšířil po celém světě.

Speciální těstoviny (Paste speciali) jsou ty, které se vyrábějí ze semolinové mouky a jsou dochucené speciálními ingrediencemi – zeleninou (rajčata, špenát), cereáliemi a dalšími ingrediencemi, jako jsou ryby, sýry, houby... Tyto těstoviny poznáte podle jejich zabarvení a na jejich obalu musí být vždy uvedeno, z jaké mouky a s jakou přidanou ingrediencí byly vyrobeny.

Sušené vaječné těstoviny (Pasta all´uovo) jsou vyráběné z pšeničné mouky a slepičích vajec. Těch musí tyto těstoviny obsahovat alespoň 20 %, v přepočtu to znamená, že jsou na každý kilogram těsta spotřebována 4 vejce. Díky tomu jsou lehce zabarvené dožluta a jsou pružnější (především pak dlouhé těstoviny, jako jsou špagety, tagliatelle...) a méně se lepí. Doba jejich vaření je výrazně kratší než u těstovin ze semolinové mouky.

Čerstvé těstoviny, především pak ty vaječné, jsou bezesporu těmi nejchutnějšími mezi těstovinami. Nesušené tagliatelle, tagliolini, quadrucci, maltagliati nebo lasagne, cannelloni, tortellini, agnolotti a ravioli... K jejich výrobě se používají pouze čerstvá vejce a pšeničná mouka a další ingredience, zaručující různé příchutě. Právě díky tomu, že jsou čerstvé a obsahují hodně vajec, musí být skladovány v chladicích boxech.

Lekce č. 2: Jaký tvar vybrat?

To, že je na trhu tolik různých druhů a tvarů těstovin, má své důvody. Podle omáčky, kterou k nim chystáte, totiž volíte druh, který ji nejlépe doplní. Záleží tak na tom, zda je omáčka hustá či řidší, zda připravujete ryby nebo maso nebo zda těstoviny zapékáte. Kromě tvaru a druhu těstoviny je důležitý také její vrub a to, zda je těstovina dutá. Díky vroubkům a dutosti na sebe totiž dokáže nabrat více omáčky a jídlu tak dodá jiný rozměr.

V receptech na italskou pastu je často uvedeno, jaký druh těstovin se k dané omáčce hodí. To se vyplatí respektovat. K řidším omáčkám se hodí spíše dlouhé těstoviny, které se v nich obalí, k hutnějším omáčkám pak volte těstoviny duté s hlubším vrubem, omáčka v nich lépe drží a více se vám jí tak udrží na vidličce.

Jak rozdělujeme jednotlivé druhy pasty?

• Krátké těstoviny jsou penne, farfalle, fusilli, orecchiette, cavatappi, funghetto. Hodí se spíše na hustější omáčky, které na sebe lehce nabalí.

• Dlouhé těstoviny, jako jsou spaghetti, makarony, bucatini, linguine, tagliolini, tagliatele, se hodí pro řidší omáčky, ve kterých se i lépe promíchají.

• Plněné těstoviny – tortellini, ravioli, agnolotti, cannelloni, ať už plněné masem, rybami, sýry či zeleninou, většinou bývají servírovány přelité omáčkou. Vzhledem k jejich hutnosti se však konzumují v menším množství.

• Lasagne jsou plátky těsta, určené k zapékání.

• Těstoviny do polévek minestrone – ditali, stelline,anellini, vlasové nudle.

Lekce č. 3: Vařit, ale nerozvařit

Každý druh těstovin má svoji doporučenou dobu varu, která by se měla dodržovat. Běžná porce na osobu se pohybuje okolo 100 gramů. Na každou takovou porci byste měli počítat s jedním litrem vody. Vodu nechte přivést k varu a jakmile začne vřít, osolte ji hrubou mořskou solí. Doporučené množství se pohybuje okolo 10–12 gramů (1 lžička) na každý litr vody. Pozor si ale dejte, pokud připravujete omáčku výraznější chuti, v tom případě osolte vodu méně a počkejte s dochucením na závěr. Pokud nechcete, aby se vám těstoviny během vaření slepily, přidejte do vroucí vody kapku oleje. Po vypršení doby varu těstoviny ihned slijte a neproplachujte je.

Lekce č. 4: Jak poznat těstoviny „al dente“

Abyste si ověřili, že jsou vaše těstoviny uvařené tak, jak mají být, vyjměte jeden kus z vroucího hrnce a vidličkou zkontrolujte, zda je těstovina pružná. Při rozkrojení by vám měla klást těstovina menší odpor a na nakrojené straně, ve středu, by měl zůstat o něco světlejší bílý proužek. Pokud plánujete nechat těstoviny „dojít“ v připravené omáčce, slijte z nich vodu o něco dříve a k dokonalosti „al dente“, tedy na skus, je nechte dotáhnout už promíchané.

Tip redakce:

Vyzkoušeli jsme kvalitní těstoviny Adriana, které jsou vyráběny v Čechách. Směle se vyrovnají italským, jsou totiž připravené ze 100% semolinové mouky, takže se nerozvaří, drží si svůj tvar a po vychladnutí se nelepí.

Na výběr je úctyhodných 22 tvarů těstovin, takže z nich můžete uvařit spoustu dobrých jídel :) Poznáte je snadno podle povedených obalů s černým širokým pruhem.

Zárukou spokojenosti s touto značkou je i vítězství ve „Volbě spotřebitele 2013“ v kategorii těstovin.

Autor: (sponk)

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background
Sdílejte článek
Štítky zelenina těstoviny sýr mouka omáčka špagety pšeničná mouka těsto ingredience tagliatelle

Návrhy pro vás

Zelená fazolková polévka s koprem – snadný oběd, který zasytí i příjemně zahřeje Polévky

Zelená fazolková polévka s koprem – snadný oběd, který zasytí i příjemně zahřeje

Kynutý meruňkový koláč s drobenkou jako od babičky – letní moučník, co pohladí na duši Recepty

Kynutý meruňkový koláč s drobenkou jako od babičky – letní moučník, co pohladí na duši

Letní salát s ostružinami a smaženým kozím sýrem – čerstvý, křupavý a plný kontrastních chutí! Saláty

Letní salát s ostružinami a smaženým kozím sýrem – čerstvý, křupavý a plný kontrastních chutí!

Krůtí maso na paprice s bramborovými noky – dobře známý recept s lehkou obměnou Maso

Krůtí maso na paprice s bramborovými noky – dobře známý recept s lehkou obměnou

Risotto Nero Frutti di Mare podle Marina Ristorante – efektní italská klasika s chutí moře Ryby a mořské plody

Risotto Nero Frutti di Mare podle Marina Ristorante – efektní italská klasika s chutí moře

Rychlá zeleninová polévka s ovesnými vločkami – tip na snadný oběd s nevšední zavářkou Polévky

Rychlá zeleninová polévka s ovesnými vločkami – tip na snadný oběd s nevšední zavářkou

Sladké letní závitky s ovocem – originální variace na klasické vietnamské summer rolls Sladké

Sladké letní závitky s ovocem – originální variace na klasické vietnamské summer rolls

Malinový dortík s čokoládovým piškotem – sladká tečka na oslavu prázdnin Sladké

Malinový dortík s čokoládovým piškotem – sladká tečka na oslavu prázdnin


Přečtěte si také

Polévky
Zelená fazolková polévka s koprem – snadný oběd, který zasytí i příjemně zahřeje

Zelená fazolková polévka s koprem – snadný oběd, který zasytí i příjemně zahřeje

Recepty
Kynutý meruňkový koláč s drobenkou jako od babičky – letní moučník, co pohladí na duši

Kynutý meruňkový koláč s drobenkou jako od babičky – letní moučník, co pohladí na duši

Novinky
Pekanové ořechy – karamelová chuť, zdraví na dlani a perfektní ozdoba dezertů

Pekanové ořechy – karamelová chuť, zdraví na dlani a perfektní ozdoba dezertů

Saláty
Letní salát s ostružinami a smaženým kozím sýrem – čerstvý, křupavý a plný kontrastních chutí!

Letní salát s ostružinami a smaženým kozím sýrem – čerstvý, křupavý a plný kontrastních chutí!

Maso
Krůtí maso na paprice s bramborovými noky – dobře známý recept s lehkou obměnou

Krůtí maso na paprice s bramborovými noky – dobře známý recept s lehkou obměnou

Ryby a mořské plody
Risotto Nero Frutti di Mare podle Marina Ristorante – efektní italská klasika s chutí moře

Risotto Nero Frutti di Mare podle Marina Ristorante – efektní italská klasika s chutí moře

Polévky
Rychlá zeleninová polévka s ovesnými vločkami – tip na snadný oběd s nevšední zavářkou

Rychlá zeleninová polévka s ovesnými vločkami – tip na snadný oběd s nevšední zavářkou

Sladké
Sladké letní závitky s ovocem – originální variace na klasické vietnamské summer rolls

Sladké letní závitky s ovocem – originální variace na klasické vietnamské summer rolls

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Penne zapečené se salsicciou a bílými fazolemi – snadný oběd plný zeleniny, masa a sýra

Penne zapečené se salsicciou a bílými fazolemi – snadný oběd plný zeleniny, masa a sýra

Těstovinový orzo salát s fetou a pistáciemi – rychlý, lehký a neodolatelný Saláty

Těstovinový orzo salát s fetou a pistáciemi – rychlý, lehký a neodolatelný

Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem Těstoviny

Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Recepty
Kynutý meruňkový koláč s drobenkou jako od babičky – letní moučník, co pohladí na duši

Kynutý meruňkový koláč s drobenkou jako od babičky – letní moučník, co pohladí na duši

Sladké letní závitky s ovocem – originální variace na klasické vietnamské summer rolls Sladké

Sladké letní závitky s ovocem – originální variace na klasické vietnamské summer rolls

Malinový dortík s čokoládovým piškotem – sladká tečka na oslavu prázdnin Sladké

Malinový dortík s čokoládovým piškotem – sladká tečka na oslavu prázdnin

Maso
Krůtí maso na paprice s bramborovými noky – dobře známý recept s lehkou obměnou

Krůtí maso na paprice s bramborovými noky – dobře známý recept s lehkou obměnou

Dušené kuře s bramborami v orientální salse od Lubojatzky Couple Maso

Dušené kuře s bramborami v orientální salse od Lubojatzky Couple

Ostré smažené kuře s arašídy – rychlá večeře v asijském stylu Recepty

Ostré smažené kuře s arašídy – rychlá večeře v asijském stylu

Polévky
Studená okurková polévka – elegantní krémová verze bulharského taratoru osvěží v horkých dnech

Studená okurková polévka – elegantní krémová verze bulharského taratoru osvěží v horkých dnech

Bílé špičaté papriky plněné mletým masem a pečené v zeleninové omáčce Maso

Bílé špičaté papriky plněné mletým masem a pečené v zeleninové omáčce

Bliny z bramborové kaše – perfektní způsob, jak zužitkovat zbylou přílohu Recepty

Bliny z bramborové kaše – perfektní způsob, jak zužitkovat zbylou přílohu

Nápoje
Ostružinové mojito – kubánská klasika s letním ovocným twistem

Ostružinové mojito – kubánská klasika s letním ovocným twistem

Cold brew coffee: letní závislost, která vás osvěží i okouzlí dokonalou chutí Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Cold brew coffee: letní závislost, která vás osvěží i okouzlí dokonalou chutí

Domácí ledové chai latté – recept na populární kořeněný nápoj krok za krokem Nápoje

Domácí ledové chai latté – recept na populární kořeněný nápoj krok za krokem

Ryby a mořské plody
Risotto Nero Frutti di Mare podle Marina Ristorante – efektní italská klasika s chutí moře

Risotto Nero Frutti di Mare podle Marina Ristorante – efektní italská klasika s chutí moře

Salátové wrapy s bulgurem a tuňákem – jednoduchá chuťovka na letní oslavu i piknik Recepty

Salátové wrapy s bulgurem a tuňákem – jednoduchá chuťovka na letní oslavu i piknik

Grilované divoké krevety v pikantní marinádě s avokádovým dipem podle Garden and Kitchen Ryby a mořské plody
7

Grilované divoké krevety v pikantní marinádě s avokádovým dipem podle Garden and Kitchen

Polévky
Zelená fazolková polévka s koprem – snadný oběd, který zasytí i příjemně zahřeje

Zelená fazolková polévka s koprem – snadný oběd, který zasytí i příjemně zahřeje

Rychlá zeleninová polévka s ovesnými vločkami – tip na snadný oběd s nevšední zavářkou Polévky

Rychlá zeleninová polévka s ovesnými vločkami – tip na snadný oběd s nevšední zavářkou

Studená okurková polévka – elegantní krémová verze bulharského taratoru osvěží v horkých dnech Polévky

Studená okurková polévka – elegantní krémová verze bulharského taratoru osvěží v horkých dnech

Maso
Aspik z vepřového kolene po francouzsku – jemná delikatesa jako stvořená ke sklence vína

Aspik z vepřového kolene po francouzsku – jemná delikatesa jako stvořená ke sklence vína

Salátové wrapy s bulgurem a tuňákem – jednoduchá chuťovka na letní oslavu i piknik Recepty

Salátové wrapy s bulgurem a tuňákem – jednoduchá chuťovka na letní oslavu i piknik

Šumavská topinka podle Pepy Nemravy – jihočeská hospodská chuťovka, když nemáte chuť na maso… Předkrmy a chuťovky

Šumavská topinka podle Pepy Nemravy – jihočeská hospodská chuťovka, když nemáte chuť na maso…

Recepty
Bliny z bramborové kaše – perfektní způsob, jak zužitkovat zbylou přílohu

Bliny z bramborové kaše – perfektní způsob, jak zužitkovat zbylou přílohu

Smažené zeleninové taštičky z rýžového papíru podle Mirky van Gils Slavíkové Předkrmy a chuťovky

Smažené zeleninové taštičky z rýžového papíru podle Mirky van Gils Slavíkové

Slaná salátová granola s ořechy, semínky a ovesnými vločkami podle Karolíny Fourové Recepty

Slaná salátová granola s ořechy, semínky a ovesnými vločkami podle Karolíny Fourové

Recepty
Kynutý meruňkový koláč s drobenkou jako od babičky – letní moučník, co pohladí na duši

Kynutý meruňkový koláč s drobenkou jako od babičky – letní moučník, co pohladí na duši

Sladké letní závitky s ovocem – originální variace na klasické vietnamské summer rolls Sladké

Sladké letní závitky s ovocem – originální variace na klasické vietnamské summer rolls

Český piškoťák ze zakysané smetany s ovocem – oblíbený dezert bez pečení ozdobí každou oslavu Recepty

Český piškoťák ze zakysané smetany s ovocem – oblíbený dezert bez pečení ozdobí každou oslavu

Saláty
Letní salát s ostružinami a smaženým kozím sýrem – čerstvý, křupavý a plný kontrastních chutí!

Letní salát s ostružinami a smaženým kozím sýrem – čerstvý, křupavý a plný kontrastních chutí!

Salátové wrapy s bulgurem a tuňákem – jednoduchá chuťovka na letní oslavu i piknik Recepty

Salátové wrapy s bulgurem a tuňákem – jednoduchá chuťovka na letní oslavu i piknik

Slaná salátová granola s ořechy, semínky a ovesnými vločkami podle Karolíny Fourové Recepty

Slaná salátová granola s ořechy, semínky a ovesnými vločkami podle Karolíny Fourové

Ryby a mořské plody
Risotto Nero Frutti di Mare podle Marina Ristorante – efektní italská klasika s chutí moře

Risotto Nero Frutti di Mare podle Marina Ristorante – efektní italská klasika s chutí moře

Pečená kuřecí stehna s citronem podávaná s rýží a olivami – křehké maso, které chutná jako léto Maso

Pečená kuřecí stehna s citronem podávaná s rýží a olivami – křehké maso, které chutná jako léto

Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek Vegetariánské

Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek

prima-cnn-news

Muž, který přežil atomovou bombu v Nagasaki: Byla to noční můra. Lidem visela kůže z rukou Trump se s Putinem sejde na Aljašce. Ukrajina může být vyřešena, řekl a oznámil termín „Asi jsme naletěli.“ V Hostomicích mohl řádit falešný lékař, případem se zabývá policie

prima-zeny

Zdeněk Pohlreich slaví v roli šéfa stovku. Restaurace stále potřebují záchranu Adam Vacula se představí jako kněz z Polabí Marka Lamboru a Dariju Pavlovičovou spojila láska ke koním i mimo natáčení

prima-zoom

Záběry nejvzácnějšího medvědího mláděte Zemřel James Lovell, velitel Apollo 13. Astronauta s českými kořeny proslavila legendární věta Ředitel zoo nakrmil lvy paviány s useknutými hlavami. Okamžitě přišly výhrůžky smrtí

prima-fresh

Zelená fazolková polévka s koprem – snadný oběd, který zasytí i příjemně zahřeje Kynutý meruňkový koláč s drobenkou jako od babičky – letní moučník, co pohladí na duši Pekanové ořechy – karamelová chuť, zdraví na dlani a perfektní ozdoba dezertů

prima-cool

Co bude dál se Star Wars? 54 marvelovek od nejlepší po nejhorší: Velký kontroverzní žebříček budí vášnivé diskuze Návrat do budoucnosti na Prima COOL: Ikonická sci-fi trilogie začíná už v sobotu večer

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Kontakty Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky

lajk

Kvůli mojí tvorbě musel táta na kobereček, říká Řezník a představuje Martyho frky Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Luxusní tryskáč Paris Hilton: Světla se sedmi odstíny růžové či lednička na oční masky Kde bydlí bavič Petr Novotný? Už 50 let žije v pražských Řeporyjích Vila jako z jiného světa. Robbie Williams koupil na Floridě sídlo za 45 milionů dolarů

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.