Multifunkční, ekologická, snadno ovladatelná a přenosná... Právě taková je Remoska – legendární pečicí mísa, která se v mnoha českých domácnostech předává jako rodinné dědictví a velké oblibě se těší i za hranicemi naší republiky.
Remoska je jen jedna!
Elektrická pečicí mísa Remoska se začala vyrábět kolem roku 1957 a brzy si našla velkou oblibu v českých domácnostech i v zahraničí. U spotřebitelů uspěla především díky své univerzálnosti, dlouhé životnosti, nenáročné obsluze a snadné údržbě. Ostatně právě tyto vlastnosti spolu s všestranností, cenovou dostupností a výrazně nižší spotřebou energie ji na výsluní drží i v moderní době.
Generacemi prověřená značka nyní přichází se dvěma novými modely, které se pyšní inovovaným designem a vylepšenými vlastnostmi. Klíčovou změnou je především nové víko, které peče celou svou plochou, což zaručuje rovnoměrné propečení pokrmu za výrazně nižší spotřeby energie (pouhých 400 W). Další inovací je důmyslné provedení systému podstavce zajišťující větší stabilitu. Minimalistický design, kompaktnost a nové úchyty pro snadnější manipulaci dělají z pečicí mísy nepostradatelného kuchyňského pomocníka, který ani po letech neztrácí na půvabu.
Jak se Remoska® vyvíjela...
Remoska se vyrábí ve dvou velikostech. V té standardní (objem 2 litry) uvaříte pro 2–4 osoby, model Grand (objem 4 litry) se hodí, pokud vaříte pro 4–6 strávníků.
Čím remoska vyniká?
- univerzálním použitím, jež umožňuje péct, zapékat, dusit, smažit, grilovat, ohřívat rozmrazovat či rozpékat
- minimalistickým designem a kompaktností
- jednoduchou obsluhou i údržbou
- nízkou spotřebou – proti elektrické troubě uspoří remoska až 80 % energie (teplo v ní vchází přímo do surovin, aniž by se musel ohřívat vzduch)
- díky nepřilnavému teflonovému vnitřku v ní lze připravovat jídla bez použití tuku
- pokrmy „z remosky“ jsou šťavnaté, měkké a zachovávají si svoji biologickou hodnotu
Remoska® nahradí mnoho kuchyňských spotřebičů a nádobí
V Remosce se nejčastěji připravuje:
- pečené kuře či jiná drůbež
- dukátové buchtičky
- sendviče
- zapékané brambory či jiná zelenina
- jahelník
- kuba
- nákypy
- rizoto
- závitky
- sekaná
... a mnoho dalších pokrmů
Podrobné informace o produktu, recepty a odkaz na e-shop najdete na www.remoska.cz
Autor: Nela Kučerová