Prostřeno: Grilovaná krkovice
Grilovaná krkovice
Grilovaná krkovice
Vyzkoušejte oblíbenou klasiku, tentokrát podle šéfkuchaře Petra Stádníka a seriálu Ohnivý kuře!
Postup přípravy
- Krkovici podélně rozpůlíme a okořeníme.
- Zprudka opečeme ze všech stran, poté necháme dopéct při teplotě 160C.
- Karotky necháme v másle a balsamikovém octu zkaramelizovat.
- Šalotku nasekáme, zpěníme na másle, přidáme houby, smetanu, tymián, citronovou šťávu, houbový prach, sůl a pepř a svaříme do husté konzistence.
- Podáváme s krkovicí.
Nejlepší recepty e-mailem
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho
webu.
Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů
Zdroj receptu
Prostřeno, soutěžící