Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Hit týdne

Další hity

Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly

Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly
Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly
Tiramisu kuličky
Tiramisu kuličky
Pistáciové hvězdičky
Pistáciové hvězdičky
Sloní žrádlo
Sloní žrádlo
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Vyzkoušejte 12 nových letních drinků, které jsou zábavné a příjemně osvěžující

Nové letní drinky

Nové letní drinky Zdroj: archiv Fernet

  • Zavřít
Nové letní drinky

Nové letní drinky Zdroj: archiv Fernet

Teplé počasí a prodlužující se dny přímo vybízí k cestám k vodě, na party a ke grilovačkám s kamarády. Ať už preferujete bouřlivější setkání nebo oddych na slunkem prohřáté pláži, důležité je navodit tu správnou pohodovou atmosféru. V každém případě jistě uvítáte společnost letního drinku.

Seznam.cz banner

Bílý zázvorák

Bílý rum je jedním z nejoblíbenějších komponentů pro letní koktejly. Pokud už vás nudí klasické mojito, zkuste tentokrát jednoduchý drink, který vás určitě bude bavit.

NA 1 DRINK

• 6 cl Božkov Bílý

• 12 cl zázvorové pivo nebo zázvorový tonik

• limeta

Vysokou sklenici naplňte ledem, přidejte Božkov Bílý a dolijte zázvorovým pivem nebo tonikem. Ozdobte limetou a servírujte.

Hruška se zázvorovou limonádou

Do koktejlu s hruškovicí patří kompotovaná hruška, která ostré pálence dodá sladký kontrast. Panákovou variantu, oblíbenou na horách, doplňte v létě osvěžující zázvorovou limonádou a pikantním čerstvým zázvorem.

NA 1 DRINK

• 4 cl hruškovice Williams R. JELÍNEK

• 25 cl zázvorové limonády

• zázvor

• kompotovaná hruška

• led

Vysokou sklenici naplňte ledem, na který postupně nalijte hruškovici Williams a zázvorovou limonádu. Nakonec ozdobte zázvorem a kompotovanou hruškou.

Citrus Grappino

Lehký a svěží koktejl s jemným hroznovým nádechem si jistě zamilujete. Snoubí se zde chuť hroznové šťávy s citrusem, což je prostě neodolatelná kombinace. Nechte se okouzlit lákavým Citrus Grappino a uvidíte, že nezůstane jen u jednoho drinku.

NA 4 DRINKY (1 DŽBÁN)

• 2 dl Fernet Stock Citrus

• 5 dl domácí hroznové limonády

• led

Ozdoba: hroznové víno, ½ citronu

Hroznová limonáda: Na přípravu hroznové šťávy budete potřebovat zhruba 300 g hroznového vína. Víno omyjte a vložte do odšťavňovače. TIP: Ideální je použít bezpeckové hroznové víno. Šťávu zřeďte 3 dl sody.

Postup: Džbán naplňte ledem a zalijte Fernetem Stock Citrus a sodou s hroznovou šťávou. Přidejte kuličky hroznového vína překrojené na půlky a plátky citronu. Dobře promíchejte.

Metaxa Cucumber

Okurka je velmi osvěžující a skvěle se hodí do letních koktejlů díky své neutrální chuti. S Metaxou vytvoří lehký drink, který je radost popíjet.

NA 1 DRINK

• 4 cl Metaxy 5*

• 1 cl cukrový sirup (50 % vody, 50 % cukru)

• 2 cl limetková šťáva

• 3 plátky salátové okurky + čerstvá bazalka

• 8 cl Tonic

Do sklenice vložte 3 plátky salátové okurky a limetkovou šťávu. Přidejte cukrový sirup, vymadlujte paličkou a dosypejte kostkovým ledem. Zalijte Metaxou a tonikem. Zamíchejte a ozdobíme plátkem okurky a lístkem bazalky.

Black Spiced & Apple

Mezi rumy Captain Morgan vévodí tmavý Black Spiced nejen svou barvou, ale i podmanivou chutí a množstvím alkoholu. Už při prvním ochutnání ucítíte skořici, hřebíček a zázvor, následovat budou kouřové tóny vanilky, kokosového ořechu a dubu.

Kořeněný mok nejlépe doplní šťavnatá jablka. Rum dodá drinku plné aromatické tělo, jablečný džus ho zase obohatí o svěžest a čerstvost, takže se vám bude příjemně pít.

NA 1 DRINK

• 4 cl Captain Morgan Black Spiced

• 20 cl jablečného džusu

• plátky jablka

Vysokou sklenici naplňte ledem a plátky jablka, pár si jich ale nechte na později.

Přes led přelijte Captain Morgan Black Spiced, následně přidejte jablečný džus.

Nakonec dozdobte zbylými kousky jablka.

Yellow Apple

Neobyčejné spojení hořké chuti s lehkým nádechem jablka je to pravé pro poklidné přátelské setkání. Tento nápoj příjemně oživí každé večerní posezení.

NA 4 DRINKY (1 DŽBÁN)

• 2 dl Fernetu Stock Citrus

• 4 dl jablečného džusu

• 2 dl sody

• ½ jablka

• led

Připravený džbán naplňte asi do ¾ ledem a zalijte ho Fernetem Stock Citrus.

Následně přilijte džus a sodu. Nakonec přidejte natenko nakrájené plátky jablka. Vše důkladně promíchejte. Skleničky můžete ozdobit tenkým plátkem jablka.

Citrus Cucumber

Okurková limonáda si rok co rok získává více příznivců a stává se hitem každého letního večírku. Spojíte-li hořkosladkou chuť okurky a svěží Fernet Stock Citrus, vznikne skutečný gurmánský zážitek. Jednoduše tak okouzlíte každého na zahradní party, která je jako stvořená právě pro popíjení drinku Citrus Cucumber!

NA 4 DRINKY (1 DŽBÁN)

• 2 dl Fernet Stock Citrus

• 5 dl domácí okurkové limonády

• led

Ozdoba: ½ salátové okurky, citron

Okurková limonáda: Na přípravu okurkové šťávy použijte jednu menší salátovou okurku. Oloupejte ji a nakrájejte na větší kusy, které vložte do odšťavňovače.

Přidejte citrónovou šťávu z jednoho vymačkaného středního citrónu. Dále vmíchejte cukrový sirup, který vytvoříte z 3 polévkových lžic cukru a stejného množství horké vody. Přidejte 3 dl sody.

Postup: Do džbánu nalijte Fernet Stock Citrus a okurkovou limonádu. Nakonec přidejte slabé plátky salátové okurky a citronu a nápoj dobře promíchejte. Nechte vychladit a nalévejte do sklenic s ledem.

Metaxa Spicy

Zázvor potěší všechny, kteří to mají rádi ostré :) Kombinace Metaxa – zázvor – pomeranč, to přímo evokuje horký letní den – a přitom se díky němu krásně osvěžíte.

NA 1 DRINK

• 4 cl Metaxy 5*

• 2 plátky zázvoru

• 2 plátky pomeranče

• 1 lžička třtinového cukru

• 1 cl limetkové šťáva

• 6 cl soda

S třtinovým cukrem rozdrťte plátky zázvoru a pomeranče. Přidejte šťávu z 1/2 limetky a zasypejte tříští.

Přidejte Metaxu a zalijte sodou. Vše důkladně promíchejte.

Dosypejte tříšť, ozdobte plátkem limetky, plátkem zázvoru a přidejte brčko.

Melounové mojito

Co by to bylo za léto bez nějakého toho drinku na zahradě, terase nebo na balkóně? Naučte se připravit skvělé melounové mojito, které vás okamžitě přenese na tropickou pláž. Letní atmosféru máte přímo ve svých rukou!

NA 1 DRINK

• zhruba 7 kostek bezpeckového melounu Bouquet

• 4 cl světlého rumu (například Bacardi Carta Blanca)

• limetka

• 10 lístků máty

• 3 lžičky třtinového cukru

• soda na dolití

Do mixéru vložte meloun a rozmixujte. Do sklenice hoďte nakrájenou limetku, čerstvou mátu, třtinový cukr a rozmačkejte je například pomocí vařečky. Přidejte rozmixovaný meloun. Po okraj sklenice nasypte drcený led. Nalijte světlý rum a dolijte sodou. Na sklenici naaranžujte trojúhelníček melounu a doplňte snítkou máty.

Citrus Limono

Marně byste hledali něco více osvěžujícího než ledovou citronádu z čerstvě vymačkaných citrónů. K létu prostě neodmyslitelně patří tyto žluté šťavnaté plody, a proto si vychutnejte kousek exotiky i u vás doma. Přidejte k limonádě trochu Ferneta Stock Citrus, který podpoří citrónovou chuť drinku a dá mu patřičný říz.

NA 4 DRINKY (1 DŽBÁN)

• 2 dl Fernet Stock Citrus

• 5 dl domácí citronové limonády

• led

Ozdoba: ½ citronu, limetky, hrst lístků máty

Citronová limonáda: Nejprve připravte cukrový sirup, na který budete potřebovat zhruba 3 polévkové lžíce cukru. Ty rozpusťte ve stejném množství horké vody.

Dále vymačkejte citrónovou šťávu z jednoho středního citrónu. Vše zřeďte 4 dl sody.

Postup: Džbán naplníme ledem a zalijeme Fernetem Stock Citrus spolu s citronovou limonádou. Přidáme plátky citronu, limetky, lístky máty a vše dobře promícháme.

Bohemian (Moravian) Sour

Překvapte své hosty sofistikovaným koktejlem, který dokonale kombinuje sladké a kyselé chutě.

NA 1 DRINK

4 cl Slivovitz Kosher R. JELÍNEK 5 y. o. (5letá)

2 cl citronové šťávy

1 cl cukrového sirupu

1 kávová lžíce vanilkového cukru

2 cl vaječného bílku

pomerančová nebo citrónová kůra a sušená švestka

Všechny ingredience dobře protřepejte v šejkru a přelijte do nízké sklenice. Ozdobte kůrou z citrusů a sušenou švestkou.

Bavorák

Perfektní spojení tradiční hořkobylinné chuti Fernetu Stock s osvěžujícím tonikem se stalo legendární kombinací. Kultovní drink vás příjemně ochladí a dodá tu správnou atmosféru vašeho setkání s přáteli.

NA 4 DRINKY (1 DŽBÁN)

• 2 dl Fernetu Stock Originál nebo Fernetu Stock Citrus

• 6 dl Toniku dle vašeho výběru

• ½ citronu

• Led

Vysokou sklenici naplňte ledem. Přes led nalijte 0,5 dl (většího panáka) vybraného druhu Fernetu Stock a vše zalijte 1,5 dl oblíbeného toniku.

Vložte plátek citronu a promíchejte.

TZ, (klam), foto: archiv firem

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky citron jablko rum nápoje sklenice nápoj koktejl limonáda limetka letní drinky sodovka koktejl recepty na nápoje letní koktejly Fernet Stock

Návrhy pro vás

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá Předkrmy a chuťovky

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha Těstoviny

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Máslové hvězdičky se skořicí a medem slepované povidly – luxusní sváteční cukroví Sladké

Máslové hvězdičky se skořicí a medem slepované povidly – luxusní sváteční cukroví

Máslové sušenky s krémem z vaječného likéru – voňavé, křehké a svátečně jemné cukroví Sladké

Máslové sušenky s krémem z vaječného likéru – voňavé, křehké a svátečně jemné cukroví

Nadívaná vepřová krkovice s pečenými bramborami – šťavnatý oběd z trouby Maso

Nadívaná vepřová krkovice s pečenými bramborami – šťavnatý oběd z trouby

Kapustová polévka s cizrnou, klobásou a chilli – sytá a pikantní zimní klasika Polévky

Kapustová polévka s cizrnou, klobásou a chilli – sytá a pikantní zimní klasika

Marinované kapří podkovy – svěží twist na klasickou sváteční rybu Recepty

Marinované kapří podkovy – svěží twist na klasickou sváteční rybu

Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly připravené v horkovzdušné fritéze Maso

Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly připravené v horkovzdušné fritéze


Přečtěte si také

Předkrmy a chuťovky
Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Prostřeno!
Prostřeno: Damiánkův sen

Prostřeno: Damiánkův sen

Prostřeno!
Prostřeno: Hromada štěstí na talíři

Prostřeno: Hromada štěstí na talíři

Prostřeno!
Prostřeno: Kouzelný lektvar babičky Kuncové

Prostřeno: Kouzelný lektvar babičky Kuncové

Prostřeno!
Prostřeno: Dřevorubecká pochoutka

Prostřeno: Dřevorubecká pochoutka

Novinky
Vánoční novinky na trhu: tipy na dobroty (nejen) na sváteční tabuli a k pečení cukroví

Vánoční novinky na trhu: tipy na dobroty (nejen) na sváteční tabuli a k pečení cukroví

Těstoviny
Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Soutěžící
Milan Dančo rád připravuje omelety a čaj

Milan Dančo rád připravuje omelety a čaj

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek Těstoviny

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek

Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra Těstoviny

Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra

Sladké
Máslové hvězdičky se skořicí a medem slepované povidly – luxusní sváteční cukroví

Máslové hvězdičky se skořicí a medem slepované povidly – luxusní sváteční cukroví

Máslové sušenky s krémem z vaječného likéru – voňavé, křehké a svátečně jemné cukroví Sladké

Máslové sušenky s krémem z vaječného likéru – voňavé, křehké a svátečně jemné cukroví

Linecká kolečka s oříškovým karamelem – křehké máslové cukroví s křupavým překvapením Sladké

Linecká kolečka s oříškovým karamelem – křehké máslové cukroví s křupavým překvapením

Těstoviny
Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Nadívaná vepřová krkovice s pečenými bramborami – šťavnatý oběd z trouby Maso

Nadívaná vepřová krkovice s pečenými bramborami – šťavnatý oběd z trouby

Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly připravené v horkovzdušné fritéze Maso

Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly připravené v horkovzdušné fritéze

Zelenina
Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal Zelenina

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti Zelenina

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Nápoje
Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Avokádové smoothie s vietnamským rodokmenem podle Kevina z restaurace Sia Nápoje

Avokádové smoothie s vietnamským rodokmenem podle Kevina z restaurace Sia

Loudavé vaření: Svařené víno z pomalého hrnce – připravte oblíbený zimní nápoj chytře a bez práce Nápoje

Loudavé vaření: Svařené víno z pomalého hrnce – připravte oblíbený zimní nápoj chytře a bez práce

Recepty
Marinované kapří podkovy – svěží twist na klasickou sváteční rybu

Marinované kapří podkovy – svěží twist na klasickou sváteční rybu

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem Recepty

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček Ryby a mořské plody
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Polévky
Kapustová polévka s cizrnou, klobásou a chilli – sytá a pikantní zimní klasika

Kapustová polévka s cizrnou, klobásou a chilli – sytá a pikantní zimní klasika

Švýcarská kroupová polévka se smetanou a uzeným kolenem podle Marka Fichtnera Polévky

Švýcarská kroupová polévka se smetanou a uzeným kolenem podle Marka Fichtnera

Silný hovězí vývar s morkovými knedlíčky – klasická česká polévka na sváteční stůl Polévky

Silný hovězí vývar s morkovými knedlíčky – klasická česká polévka na sváteční stůl

Předkrmy a chuťovky
Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut Předkrmy a chuťovky

Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut

Domácí žitný kváskový chléb podle Huga Hromase – takový, jaký ho dělaly naše babičky Předkrmy a chuťovky

Domácí žitný kváskový chléb podle Huga Hromase – takový, jaký ho dělaly naše babičky

Vegetariánské
Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí Vegetariánské

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu Vegetariánské

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Maso
Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod Sladké

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem Sladké

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem

Předkrmy a chuťovky
Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska Saláty

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat Saláty

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Zelenina
Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Rychlé špaldové halušky podle Huga Hromase – ideální jako příloha nebo základ oblíbených jídel Přílohy

Rychlé špaldové halušky podle Huga Hromase – ideální jako příloha nebo základ oblíbených jídel

Rychlá večeře: Špecle s cibulí a vajíčky podle Zdeňka Pohlreicha Přílohy

Rychlá večeře: Špecle s cibulí a vajíčky podle Zdeňka Pohlreicha

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Smrt novorozenců v litoměřické nemocnici vyšetřuje policie. O život měla bojovat i rodička Dojetí u Babišova řešení je k smíchu, říká Kalousek. Kdy vrátí sedm miliard? zajímá Nerudovou Drama v Praze: Muž se zabarikádoval a hrozil zapálením domu. Zpacifikovala ho zásahovka

prima-zeny

Bez lítosti se vrací. Žhář z Bohumína i vrazi bez svědomí otevřou svůj příběh Markus Krug je génius, řekl Leoš Mareš: Být zrádcem je sexy, dokud nenastane peklo Ondřej Brzobohatý má trauma z čertů. Přiznal, zda byl hodné nebo zlobivé dítě

prima-zoom

Jak dlouhý je nejdelší psí jazyk na světě? Jak velké horko člověk vydrží? Kromě údaje z teploměru rozhoduje ještě jedna veličina Zajal Rusy způsobem, který není obvyklý. Video se zdvořilým Američanem láme rekordy

prima-fresh

Vánoční novinky na trhu: tipy na dobroty (nejen) na sváteční tabuli a k pečení cukroví Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha Máslové hvězdičky se skořicí a medem slepované povidly – luxusní sváteční cukroví

prima-cool

Finální trailer Rytíře Sedmi království DiCaprio konečně potvrdil roli v pokračování kultovní krimi pecky 7 nejlepších dobrodružných komedií všech dob: Od Mumie k Jumanji

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Adventní věnec může zapálit celý byt. Jak zabránit požáru od svíčky? Netradiční Vánoce podle designérů. Tmavě modré, sametově hnědé i levandulové Svařák, punč, grog: Zpříjemněte si advent zimními drinky

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.