Grilovací sezona nikdy nekončí

Grilování v kruhu rodiny a přátel bezpochyby patří mezi oblíbené letní aktivity zejména v našich zeměpisných šířkách.

Na grilu se nejčastěji připravuje maso, zvláště vepřové a kuřecí, značné popularitě se těší také maso hovězí. Oblíbené jsou již tradičně různé klobásy a špekáčky, čím dál tím častěji se na grilech objevuje zelenina a trendem poslední doby jsou grilované sýry.

Nástup sychravých a studených podzimních dnů obvykle znamená také definitivní konec venkovní grilovací sezony. Zahradní grily čeká zazimování a uložení ve sklepech nebo garážích. Přesto existuje překvapivě jednoduchý způsob, jak se nevzdávat této vyhledávané aktivity ani zimních měsících.

Vaše kuchyň, vybavená indukční varnou deskou a grilem od předního francouzského výrobce kuchyňských spotřebičů De Dietrich, totiž dokáže velký zahradní gril plně nahradit. I během zimního období vám tak umožní setkávat se se svými blízkými u stolu plného voňavých a chutných grilovaných dobrot, navíc v teple domova.

Grilovací deska z masivní litiny určená k použití s indukčními varnými deskami De Dietrich horiZonePlay je vskutku unikátním kusem kuchyňského příslušenství. Ač je se svými rozměry 40 x 23 cm v současnosti největší svého druhu na trhu, gril De Dietrich je mimořádně skladný a velmi snadno se čistí. Odolný litinový povrch grilu s praktickým diagonálním řádkováním je opatřen zvýšenými okraji. Díky vybrání v zadní části gril přesně zapadne do vodící lišty, jíž jsou vybaveny všechny indukční varné desky horiZonePlay. Do této vodící lišty je dále možné osadit a tím zajistit proti nechtěnému pohybu také hladkou grilovací desku plancha nebo masivní dřevěné krájecí prkénko, které je součástí standardní výbavy všech desek horiZonePlay.

Není důvod se omezovat. S varnými deskami De Dietrich horiZonePlay s litinovou grilovací deskou trvá grilovací sezona 365 dnů v roce. Zveme vás k návštěvě prezentačních galerií v Praze a Brně. Podrobnosti na www.grilujvzime.cz nebo www.grilujdoma.cz.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty