VE VARU: Pečený candát se zeleninovým ragú a chorizo sosem podle Pavla Sapíka
Zdroj: FTV Prima
VE VARU: Pečený candát se zeleninovým ragú a chorizo sosem podle Pavla Sapíka
Zdroj:
FTV Prima
Postup přípravy
-
Porce candáta osolte a opepřete a zprudka opečte na přepuštěném másle, kůží dolů.
-
Na chorizo pěnu zpěňte na olivovém oleji polovinu nadrobno nakrájeného choriza a po chvilce přidejte i šalotku a zarestujte dosklovata. Zastříkněte bílým vínem, nechte vyvařit a zalijte smetanou. Lehce nechte povařit a následně propasírujte. Na závěr přidejte máslo, osolte, opepřete a vymixujte do pěny.
-
Na zeleninové ragú spařenou zeleninu nakrájenou na kousky s nudličkami choriza a plátky brambor La Ratte orestujte na másle, osolte, opepřete a zastříkněte bílým vínem.
-
Na talíř naservírujte zeleninové ragú, přidejte chorizo pěnu a navrch položte kůží nahoru porci candáta.
-
PRIMA TIP: Podrobné recepty z pořadu VE VARU najdete pohromadě ZDE
-
Celé epizody pořadu VE VARU můžete shlédnout na prima+ ZDE
VE VARU: Pečený candát se zeleninovým ragú a chorizo sosem podle Pavla Sapíka
Zdroj: FTV Prima
VE VARU: Pečený candát se zeleninovým ragú a chorizo sosem podle Pavla Sapíka
Zdroj:
FTV Prima