VE VARU: Losos s marakujovou omáčkou a sezónní zeleninou v brazilském stylu
Zdroj: FTV Prima
VE VARU: Losos s marakujovou omáčkou a sezónní zeleninou v brazilském stylu
Zdroj:
FTV Prima
Postup přípravy
-
Nejprve blanšírujte zeleninu, a to tak, že zeleninu vhodíte do vroucí vody, velmi krátce povaříte, vytáhnete a vložíte do ledové lázně.
-
Na pánev vlijte olej, nechte ho rozehřát a poté vložte okapanou blanšírovanou zeleninu a restujte ji, až se prohřeje a lehce opeče, dochuťte nasekaným koprem a tymiánem a lehce osolte. Když je zelenina hotová, přidejte k ní trochu másla.
-
Filet z lososa osolte, opepřete a vložte do pánve s rozpáleným olejem nejprve stranou s kůží, po asi dvou minutách rybu obraťte a ještě 1-2 minuty opečte z druhé strany.
-
Na omáčku zredukujte maracujový džus s maracujovou dužinou a přidejte trošku másla.
-
Na talíř naservírujte omáčku, na ni položte lososa a přidejte zeleninu.
-
PRIMA TIP: Podrobné recepty z pořadu VE VARU najdete pohromadě ZDE
-
Celé epizody pořadu VE VARU můžete shlédnout na prima+ ZDE
VE VARU: Losos s marakujovou omáčkou a sezónní zeleninou v brazilském stylu
Zdroj: FTV Prima
VE VARU: Losos s marakujovou omáčkou a sezónní zeleninou v brazilském stylu
Zdroj:
FTV Prima