návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Převrácený cheesecake

Hodnoceno: 2x
3–4 porce
do 30 minut
Převrácený cheesecake
Autor: isia.com Převrácený cheesecake
Pokud máte rádi cheesecake, tento dezert si zamilujete! Je to totiž blesková verze, která je téměř bez práce a efekt je ohromný.

Suroviny (3–4 porce)

Malinová vrstva:

Postup

  1. Drobenka: Rozehřejte troubu na 180 °C, u plynové na stupeň 4. Do rozdrcených sušenek vmíchejte máslo a směs nasypte na plech vyložený pečicím papírem. Pečte 5–10 minut nebo dokud sušenky nedostanou zlatavý nádech. Potom je vyndejte z trouby a nechte vychladnout.
  2. Malinová vrstva: Nechte si stranou 3–4 celé maliny na ozdobu. Polovinu zbylých malin rozdrťte s práškovým cukrem a vmíchejte do druhé poloviny. Směs rozdělte do servírovacích sklenek.
  3. Tvarohová vrstva: Všechny ingredience vyšlehejte a přilévejte mléko tak, abyste dosáhli požadované konsistence. Lžící směs rozdělte do sklenek na malinovou vrstvu, posypte křupavou drobenkou a ozdobte celými malinami a mátovými lístky.

Převrácený cheesecake  Foto: isia.com

Převrácený cheesecake. Foto: isia.com