zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat
Lín s bílým zelím a křupavými škvarky
Autor: Knorr Lín s bílým zelím a křupavými škvarky

Lín s bílým zelím a křupavými škvarky

Hodnoceno: 2x
Přidejte do svého jídelníčku více sladkovodních ryb. Jsou velmi chutné a samozřejmě zdravé. Vyzkoušet můžete třeba náš originální recept s křupavými škvarky s dušeným zelím.
do 1 hodiny
4 porce

reklama

Postup

  1. Z listů zelí odkrojte tvrdý košťál a jednotlivě je spařte v horké vodě a ihned zchlaďte v ledové vodě.
  2. Šalotku oloupejte, jemně nakrájejte a krátce opečte na tuku. Vložte listy zelí a bazalky, přidejte odkrojené košťály a podlijte vodou, přidejte Knorr Bohatý bujón a pod pokličkou asi 5 minut povařte.
  3. Listy zelí vyjměte a zeleninový fond tyčovým mixérem rozmixujte.
  4. Rozkrájené škvarky rozpečte na suché pánvi, filety ryby osolte, na straně kůže poprašte moukou a opečte na olivovém oleji dozlatova.
  5. Rybí filety položte na podušené listy zelí podlité rozmixovaným fondem a posypte křupavými škvarky.
Lín s bílým zelím a křupavými škvarky
Autor: Knorr Lín s bílým zelím a křupavými škvarky

Komerční sdělení

reklama

Související témata: Hlavní jídla