archiv Knorr

Lín s bílým zelím a křupavými škvarky

Moje hodnocení
2x

Přidejte do svého jídelníčku více sladkovodních ryb. Jsou velmi chutné a samozřejmě zdravé. Vyzkoušet můžete třeba náš originální recept s křupavými škvarky s dušeným zelím.

4 porce
60 minut

Suroviny

Postup přípravy

  1. Z listů zelí odkrojte tvrdý košťál a jednotlivě je spařte v horké vodě a ihned zchlaďte v ledové vodě.
  2. Šalotku oloupejte, jemně nakrájejte a krátce opečte na tuku. Vložte listy zelí a bazalky, přidejte odkrojené košťály a podlijte vodou, přidejte Knorr Bohatý bujón a pod pokličkou asi 5 minut povařte.
  3. Listy zelí vyjměte a zeleninový fond tyčovým mixérem rozmixujte.
  4. Rozkrájené škvarky rozpečte na suché pánvi, filety ryby osolte, na straně kůže poprašte moukou a opečte na olivovém oleji dozlatova.
  5. Rybí filety položte na podušené listy zelí podlité rozmixovaným fondem a posypte křupavými škvarky.

Komerční sdělení

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

archiv Knorr


Přečtěte si také

Recepty