reklama

zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat

reklama

Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Beru na vědomí
Kuřecí karbanátky se sýrem a sušenými rajčaty
Autor: V kuchyni vždy otevřeno Kuřecí karbanátky se sýrem a sušenými rajčaty

Kuřecí karbanátky se sýrem a sušenými rajčaty

Hodnoceno: 4x
V těchto těžkých chvílích se rozhodně hodí recepty, které uvaříte snadno a budou vás stále bavit. Něco takového jistě splňují tyto kuřecí karbanátky se sýrem a sušenými rajčaty. Mleté kuřecí možná není úplně typické, ale v tomto provedení naprosto famózní!
do 30 minut
4 porce

reklama

reklama

Postup

  1. Maso umelte na masovém strojku. Přidejte k němu nakrájená sušená rajčata, vejce, nahrubo nastrouhaný sýr, rozdrcený česnek, najemno nakrájenou cibuli, koření a posekanou petrželku.
  2. Osolte a důkladně směs promíchejte. Nechte uležet alespoň půl hodiny v lednici.
  3. Poté ze směsi vytvarujte karbanátky, lehce je obalte ve strouhance a opečte pozvolna klasicky na pánvi s olejem nebo je vložte lehce potřené olejem do trouby a pečte na 180–200 °C dozlatova.
  4. Podávejte s celerovými hranolky. 
Kuřecí karbanátky se sýrem a sušenými rajčaty
Autor: V kuchyni vždy otevřeno Kuřecí karbanátky se sýrem a sušenými rajčaty

V kuchyni vždy otevřeno
Andrea Motlíková

Andrea z foodblogu V kuchyni vždy otevřeno, který sleduje přes 36 tisíc fanoušků, vydala svoji první kuchařku. Na 368 stranách najdete bezmála 300 receptů pro každý den, které vždy doprovází autorské barevné fotografie.

Obsáhlá kniha je určena pro široké publikum napříč generacemi. Inspiraci pro každodenní vaření zde najdou začátečníci i zkušené kuchařky a určitě i muži. Osvědčené recepty z dostupných čerstvých surovin nejsou nijak komplikované a postupy jsou srozumitelně rozepsané. Nechybí tipy na tradiční česká jídla, ale v knize zabrousíte i do kuchyní Asie či Středomoří.

Kuchařka je velmi přehledně rozdělena do 19 kapitol od předkrmů, přes jídla z jednoho pekáčku, snadné recepty, polévky, saláty, druhy mas, těstoviny, zeleninové pokrmy, pomazánky, moučníky a dezerty až po zavařování.

Pokud vás den za dnem nenapadá, co zrovna vařit, stačí zalistovat a určitě si vyberete.

reklama

reklama