Prostřeno: Rybí krémová polévka z vlastnoručně ulovené norské tresky se zeleninou

Moje hodnocení
5x

Rybí krémová polévka z vlastnoručně ulovené norské tresky se zeleninou podle Prostřeno!

5 porcí
60 minut

Suroviny

Postup

  1. Do čistého zeleninového vývaru přidáme tresku nakrájenou na menší kousky. Necháme uvařit cca 20 minut, poté přidáme smetanu a kusy mrkve z vývaru.
  2. Rozmixujeme a dále už dochucujeme dle vlastních požadavků, můžeme zvýraznit zeleninovou chuť přidáním mrkve či petržele z vývaru a rozmixovat.

Autor receptu: Daniela Zálešáková

Všechny recepty najdete také v aplikaci Prostřeno!

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Prostřeno, soutěžící


Přečtěte si také

Recepty