Daniela Zálešáková žije přítomným okamžikem

Nádherný byt - Prostřeno! S29 (97)

Daniela (24) vystudovala gymnázium v Mostě. Poté pokračovala ve studiu na Newton College v Praze, které nedokončila.

Věnuje se modelingu. Maluje obrazy a zajímá se o bytový design. Je téměř deset let v partnerském vztahu a aktuálně je zasnoubená. Nabídku do pořadu přijala proto, že ráda vaří. Výhru by dala do svého nadačního fondu. Během zábavy se bude hrát kulečník a menu si vybrala, protože je to výběr z jejích nejoblíbenějších pokrmů. Ráda by svým hostům dopřála ochutnat více kuchyní, a proto se menu skládá jak z italské, tak asijské kuchyně. Dále je to také příležitost přiblížit jeden z jejích koníčků – rybaření v norských fjordech, a proto bude polévka z vlastnoručně ulovené tresky. Vzhledem k tomu, že sama dbá na kvalitní a zdravou stravu, je tomu i menu přizpůsobeno.

VSTOUPIT DO DISKUZE

Koníčky, zájmy: Má ráda cestování, zpěv a hru na kytaru. Píše literární texty, studuje filozofii, psychologii a hodně čte. Má ráda potápění, horolezectví, yachting a rybaření. Baví ji horská turistika, snowboarding, lyžování, surfování a modeling. Zajímá se o bylinkářství, péči o tělo a duši, dělá jógu a medituje. V neposlední řadě patří mezi její koníčky i vaření.

Charakter: Sama o sobě tvrdí, že je přátelská, pozitivní a étericky založená duše. Má smysl pro humor a nebojí se nových věcí a výzev.

Proč se přihlásila: Nabídku přijala, protože ráda vaří.

Co od soutěže očekává: Těší se na dobrou zábavu.

Co by udělala s výhrou: Pokud by vyhrála, tak by peníze dala do svého nadačního fondu.

Vztah k vaření: Vaření je její vášeň. Vaří každý den a ráda v kuchyni experimentuje. Téměř nikdy nevařila dle receptů, ale spíš dle vlastního instinktu, citu a chuti.

Zajímavá historka z vaření: Na žádnou příhodu z vaření si nevzpomíná.

Co nejraději vaří: Ráda připravuje jídla z italské a asijské kuchyně. Nemá problém ani s českou kuchyní a dalšími.

Co jí: Má ráda vše – nemá problém ochutnat cokoli. Nejraději má italská jídla, mořské plody, a především vlastnoručně ulovené norské ryby (treska a halibut).

Co nejí, co by nikdy neochutnala: Téměř nejí maso a mléčné výrobky. Nikdy by nesnědla vajíčka.

Nejoblíbenější jídlo: Mezi její oblíbená jídla patří ústřice, slávky, krevety, pasta, ryby, krabi a chobotnice.

Alergie: Má alergii na vajíčka a laktózu.

Co u stolu nesnáší: Při jídle jí vadí špatné stolování.

Motto: V životě se řídí mottem: „Žít přítomným okamžikem.“

Soutěžní menu:

Autor článku

Petra Jaroševská

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty