Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Novinky
Novinky
Markéta Princová

Hit týdne

Další hity

Tiramisu kuličky

Tiramisu kuličky
Tiramisu kuličky
Pistáciové hvězdičky
Pistáciové hvězdičky
Sloní žrádlo
Sloní žrádlo
Indické butter chicken
Indické butter chicken
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Potraviny, které jsou ve skutečnosti jedovaté. Narazíte na ně v obchodě i na zahradě

Rebarbora

Rebarbora Zdroj: istock.com

  • Zavřít
Rebarbora

Rebarbora Zdroj: istock.com

Bezpečná manipulace a příprava potravin je zásadní pro zajištění lidského zdraví. Existuje pár běžných surovin, které dokážou při špatném zpracování nadělat obrovskou paseku. Podívejte se, na které si dávat pozor.

Seznam.cz banner

Rebarbora

Oblíbená zelenina se často konzumuje v džemech a koláčích. Má však stinnou stránku. Listy, které by se neměly používat při pečení či vaření, obsahují kyselinu šťavelovou. Konzumace velkého množství kyseliny šťavelové může být fatální. V takovém případě byste však museli sníst půl kila listů, abyste zemřeli na otravu.

Konzumace malého množství v nesprávně upravených jídlech dokáže způsobit řadu nepříjemných příznaků, jako je pálení v ústech a krku, nevolnost, průjem, bolesti očí, a potíže s dýcháním. Kyselina šťavelová také způsobuje ledvinové kameny. Proto se rebarbora nedoporučuje ke konzumaci malým dětem a těhotným ženám. Také čas, kdy se rebarbora sklízí, je omezený. Postupem času se obsah kyseliny šťavelové v řapících zvyšuje, proto se doporučuje používat rebarboru jen do konce června.

Skvělé recepty z rebarbory

Skvělé recepty z rebarbory

Bezinka

Tahle oblíbená bobule se používá v džemech, koláčích, vínech, čajích, sirupech a doplňcích stravy. Bezinka je bezpečná, pokud je úplně zralá a správně uvařená. Listy, větvičky a semena černého bezu však obsahují potenciálně smrtelné hladiny glykosidu produkujícího kyanid. Pokud bezinky nejsou při zpracování úplně zralé nebo správně pasírované, mohou způsobit nevolnost, zvracení a těžký průjem.

Pokud je glykosid konzumován ve velkém množství, může způsobit záchvaty, kóma, nebo dokonce smrt. Museli byste však vypít až pět sklenic bezinkové šťávy, abyste byli v ohrožení života. Jeden šálek nevhodně připraveného bezu by mohl způsobit vážné zdravotní komplikace.

Bezinkový sirup z plodů bezu černého – posiluje imunitu a skvěle chutná
Recepty

Bezinkový sirup z plodů bezu černého – posiluje imunitu a skvěle chutná

21

Dračí dech

Po dlouhou dobu mnozí věřili, že Carolina Reaper byla nejpálivější paprikou na světě, s 1,6 miliony  jednotkami pálivosti registrovanými na Scovilleově stupnici. Pak ale na trh přišel Dračí dech a zvýšil úroveň na 2,48 milionu. Jak moc je tahle pálivost šílená? Pro představu, paprika Habanero má 350 000  jednotek pálivosti a Jalapeño pouze 8 000. Tahle dračí paprička vážně pálí a dokáže zcela uzavřít dýchací cesty a způsobit anafylaktický šok.

Domácí fermentovaná chilli omáčka – chuťová bomba i zásobárna zdraví ve skleničce Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Domácí fermentovaná chilli omáčka – chuťová bomba i zásobárna zdraví ve skleničce

23
Sečuánský chilli olej Recepty

Sečuánský chilli olej

32
Domácí thajská sweet chilli omáčka Recepty

Domácí thajská sweet chilli omáčka

29
Domácí chilli olej s aromatickým kořením Recepty

Domácí chilli olej s aromatickým kořením

29
Chilli želé Recepty

Chilli želé

23
Gochujang – korejská fermentovaná chilli pasta je geniální ingredience, která si podmaňuje svět Novinky

Gochujang – korejská fermentovaná chilli pasta je geniální ingredience, která si podmaňuje svět

Domácí sladkokyselá chilli omáčka – jednoduchý recept pro milovníky ostrých chutí Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Domácí sladkokyselá chilli omáčka – jednoduchý recept pro milovníky ostrých chutí

Arašídy

Pro zdravého jedince arašídy nepředstavují žádné riziko, pokud se kvůli nim nezakuckáte. Alergie však není žádná sranda. Některým jedincům vadí dokonce i arašídový prach ve vzduchu. Ořechy mohou způsobit problémy s dýcháním, otékání, pokles krevního tlaku, mdloby a závratě.

Kešu

Když už je řeč o ořeších, syrové kešu dokážou nadělat problémy i těm, kteří alergií netrpí. V obchodech jsou k dostání pražené, ze kterých se odstranila nebezpečná chemická látka zvaná urushiol. Syrové kešu ořechy – což jsou ve skutečnosti semena ovoce tropického stromu – obsahují stejnou chemikálii, kterou byste našli v jedovatém břečťanu. Jedovatá látka způsobuje vyrážku a otoky. Při požití může být i smrtelná.

Poznejte tajuplnou cestu kešu oříšku ze stromu až na náš stůl
Novinky

Poznejte tajuplnou cestu kešu oříšku ze stromu až na náš stůl

Červené fazole

Luštěniny, zejména pak fazole, jsou bohaté na rostlinné bílkoviny, vlákninu, vitamíny a minerály. V syrové nebo nedovařené formě jsou také bohaté na fytohemaglutinin, toxickou odrůdu lektinu. Fytohemaglutinin je velmi nebezpečný pro lidský organismus. Může poškodit střevní stěnu a brání správnému vstřebávání živin. Příznaky otravy zahrnují průjem, bolesti břicha, zvracení a bolesti hlavy. Sušené červené fazole musí být správně uvařeny, aby lektiny neobsahovaly.

Fazole vždy před konzumací namočte na několik hodin do vody, pak je vařte doměkka, aby byly bezpečné. Nikdy by neměly být vařené méně než 10 minut ve vodě, která nedosahuje 100 stupňů Celsia. Proto se nedoporučuje vařit syrové fazole v pomalém hrnci, ten totiž využívá dlouhého vaření pod bodem varu.

Zdroj: foodsafety

Jednoduchý recept na kovbojské fazole s mletým masem Luštěniny

Jednoduchý recept na kovbojské fazole s mletým masem

24
Chilli con carne – jednoduchý recept podle Jamieho Olivera Recepty

Chilli con carne – jednoduchý recept podle Jamieho Olivera

34
Paštika z černých fazolí a pečené hlívy Recepty

Paštika z černých fazolí a pečené hlívy

24
Fazolová polévka s vepřovými nožičkami Recepty

Fazolová polévka s vepřovými nožičkami

22
Polévka z červených fazolí Recepty

Polévka z červených fazolí

25
Jáhly se zeleninou a červenou fazolí Recepty

Jáhly se zeleninou a červenou fazolí

24
Fazole s vejci a opečeným chlebem s hummusem Recepty

Fazole s vejci a opečeným chlebem s hummusem

17
Fazolová polévka podle Hanky Zemanové Recepty

Fazolová polévka podle Hanky Zemanové

25

Markéta Princová

Autor článku

Markéta Princová

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky fazole zahrada vaření obchod průjem koláč džem rebarbora bezinky jedovaté potraviny červené fazole rebarbora dračí dech kyselina šťavelová

Návrhy pro vás

Tradiční české sádlovky – známé sádlové koláčky zdobené džemem nebo oříškovým krémem Sladké

Tradiční české sádlovky – známé sádlové koláčky zdobené džemem nebo oříškovým krémem

Polomáčené kaki – zdravější sladkost do mikulášské nadílky nejen pro děti Sladké

Polomáčené kaki – zdravější sladkost do mikulášské nadílky nejen pro děti

Švýcarská kroupová polévka se smetanou a uzeným kolenem podle Marka Fichtnera Polévky

Švýcarská kroupová polévka se smetanou a uzeným kolenem podle Marka Fichtnera

Perníčkové cheesecake cookies podle Pavla Berkyho – originální sušenky s krémovým srdcem Sladké

Perníčkové cheesecake cookies podle Pavla Berkyho – originální sušenky s krémovým srdcem

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek Těstoviny

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek

Kuřecí popkorn – tchajwanské křupavé kuřecí kousky jsou příjemně pikantní a totálně návykové Maso

Kuřecí popkorn – tchajwanské křupavé kuřecí kousky jsou příjemně pikantní a totálně návykové

Linecká kolečka slepovaná marmeládou – klasické cukroví vylepšené malinovou polevou Sladké

Linecká kolečka slepovaná marmeládou – klasické cukroví vylepšené malinovou polevou

Silný hovězí vývar s morkovými knedlíčky – klasická česká polévka na sváteční stůl Polévky

Silný hovězí vývar s morkovými knedlíčky – klasická česká polévka na sváteční stůl


Přečtěte si také

Sladké
Tradiční české sádlovky – známé sádlové koláčky zdobené džemem nebo oříškovým krémem

Tradiční české sádlovky – známé sádlové koláčky zdobené džemem nebo oříškovým krémem

PR článek
Advent s vůní perníku v Pardubicích

Advent s vůní perníku v Pardubicích

Soutěžící
Miroslava Pikolová prošla duchovním rituálem

Miroslava Pikolová prošla duchovním rituálem

Novinky
Tipy na nejzajímavější nové kuchařky, které udělají radost pod stromečkem. Známí šéfkuchaři, knížka pro děti i historický román s recepty

Tipy na nejzajímavější nové kuchařky, které udělají radost pod stromečkem. Známí šéfkuchaři, knížka pro děti i historický román s recepty

Sladké
Polomáčené kaki – zdravější sladkost do mikulášské nadílky nejen pro děti

Polomáčené kaki – zdravější sladkost do mikulášské nadílky nejen pro děti

Polévky
Švýcarská kroupová polévka se smetanou a uzeným kolenem podle Marka Fichtnera

Švýcarská kroupová polévka se smetanou a uzeným kolenem podle Marka Fichtnera

Novinky
Mixér: sezónní menu, novinky v gastru, litinové nádobí nebo jídlo od českého influencera

Mixér: sezónní menu, novinky v gastru, litinové nádobí nebo jídlo od českého influencera

Sladké
Perníčkové cheesecake cookies podle Pavla Berkyho – originální sušenky s krémovým srdcem

Perníčkové cheesecake cookies podle Pavla Berkyho – originální sušenky s krémovým srdcem

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek

Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra Těstoviny

Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte Maso

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Sladké
Tradiční české sádlovky – známé sádlové koláčky zdobené džemem nebo oříškovým krémem

Tradiční české sádlovky – známé sádlové koláčky zdobené džemem nebo oříškovým krémem

Polomáčené kaki – zdravější sladkost do mikulášské nadílky nejen pro děti Sladké

Polomáčené kaki – zdravější sladkost do mikulášské nadílky nejen pro děti

Perníčkové cheesecake cookies podle Pavla Berkyho – originální sušenky s krémovým srdcem Sladké

Perníčkové cheesecake cookies podle Pavla Berkyho – originální sušenky s krémovým srdcem

Polévky
Švýcarská kroupová polévka se smetanou a uzeným kolenem podle Marka Fichtnera

Švýcarská kroupová polévka se smetanou a uzeným kolenem podle Marka Fichtnera

Kuřecí popkorn – tchajwanské křupavé kuřecí kousky jsou příjemně pikantní a totálně návykové Maso

Kuřecí popkorn – tchajwanské křupavé kuřecí kousky jsou příjemně pikantní a totálně návykové

Kuřecí srdíčka na houbách s bramborovými kroketami – tradiční jídlo s vůní lesa a křupavou přílohou Maso

Kuřecí srdíčka na houbách s bramborovými kroketami – tradiční jídlo s vůní lesa a křupavou přílohou

Zelenina
Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti Zelenina

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí Vegetariánské

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Nápoje
Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Avokádové smoothie s vietnamským rodokmenem podle Kevina z restaurace Sia Nápoje

Avokádové smoothie s vietnamským rodokmenem podle Kevina z restaurace Sia

Loudavé vaření: Svařené víno z pomalého hrnce – připravte oblíbený zimní nápoj chytře a bez práce Nápoje

Loudavé vaření: Svařené víno z pomalého hrnce – připravte oblíbený zimní nápoj chytře a bez práce

Recepty
Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček Ryby a mořské plody
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem Ryby a mořské plody
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Polévky
Švýcarská kroupová polévka se smetanou a uzeným kolenem podle Marka Fichtnera

Švýcarská kroupová polévka se smetanou a uzeným kolenem podle Marka Fichtnera

Silný hovězí vývar s morkovými knedlíčky – klasická česká polévka na sváteční stůl Polévky

Silný hovězí vývar s morkovými knedlíčky – klasická česká polévka na sváteční stůl

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí Polévky

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Předkrmy a chuťovky
Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut

Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut

Domácí žitný kváskový chléb podle Huga Hromase – takový, jaký ho dělaly naše babičky Předkrmy a chuťovky

Domácí žitný kváskový chléb podle Huga Hromase – takový, jaký ho dělaly naše babičky

Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek Předkrmy a chuťovky

Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek

Vegetariánské
Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu Vegetariánské

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem Předkrmy a chuťovky

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Sladké
Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem Sladké

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech Sladké

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech

Saláty
Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat Saláty

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Přílohy
Rychlé špaldové halušky podle Huga Hromase – ideální jako příloha nebo základ oblíbených jídel

Rychlé špaldové halušky podle Huga Hromase – ideální jako příloha nebo základ oblíbených jídel

Rychlá večeře: Špecle s cibulí a vajíčky podle Zdeňka Pohlreicha Přílohy

Rychlá večeře: Špecle s cibulí a vajíčky podle Zdeňka Pohlreicha

Krémové špaldoto se smetanou a vůní šafránu podle Huga Hromase Přílohy

Krémové špaldoto se smetanou a vůní šafránu podle Huga Hromase

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

„Neřídí nás nenávist kolegů, ale fakta.“ Mladí poslanci reagují na Babišovu výzvu ke smíření Na Ukrajině zemřel další Čech. Bojovník z Oder má být v zemi pohřben jako válečný hrdina Svoboda končí v čele Správy železnic. Policie u něj našla 80 milionů v hotovosti

prima-zeny

První slova vítězné zrádkyně Mii: Konečně to ze mě spadlo. Slavit nebudu, jsem abstinent Vítězem druhé řady detektivní hry Zrádci se stala Mia. My jsme tak pitomí, reagovala Anička Václav Neckář stráví Vánoce se synem a jeho ženou. Bramborový salát dělá speciální

prima-zoom

Kolika let se dožívají hudební superstar? Ztracená civilizace Tiwanaku stavěla pyramidy a chrámy, pak záhadně zmizela Zase to nevyšlo. Tajemný objekt letící naší sluneční soustavou není UFO

prima-fresh

Tradiční české sádlovky – známé sádlové koláčky zdobené džemem nebo oříškovým krémem Advent s vůní perníku v Pardubicích Tipy na nejzajímavější nové kuchařky, které udělají radost pod stromečkem. Známí šéfkuchaři, knížka pro děti i historický román s recepty

prima-cool

Zrádce 2 vyhrála Mia. Věrné si namotala Zootropolis 2 boří kina a překonalo už obří historické rekordy ON-LINE: Zrádci nabití emocemi. Jsme pitomí, bědovala Anička, Mia doufá v odpuštění

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Význam svíček na adventním věnci: Proč má být jedna růžová? Staročeské vánoční cukroví se sádlem: Upečte sádlenky a škvarkové koláčky Kmín řeší potíže s trávením i kašlem. Zkuste jeera vodu a kmínku

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.