Suroviny
Postup přípravy
Na másle osmažíme cibuli a česnek
Zalijeme bujonem, přidáme špenát a povaříme aspoň čtvrt hodiny
Nakonec přilijeme smetanu s moukou, rozklepneme vejce, okořeníme a rozmixujeme ručním mixérem
Kdo se bál, že dostane žabinec, nemusí. Polévka je skutečně krásně zelená, ale naštěstí jen díky špenátu.
Na másle osmažíme cibuli a česnek
Zalijeme bujonem, přidáme špenát a povaříme aspoň čtvrt hodiny
Nakonec přilijeme smetanu s moukou, rozklepneme vejce, okořeníme a rozmixujeme ručním mixérem
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.
Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů
prima-cnn-news
prima-zeny
prima-zoom
prima-fresh
prima-cool
playboy
lajk
prima-living