Postup přípravy
Do mixéru nalijeme šlehačku, mangový kompot a pudink za studena. Vše rozmixujeme na hustou pěnu. Dáme do mističek, ozdobíme ovocem či mangem, zalijeme zlehka destilátem, zapálíme a podáváme opatrně na stůl.
I sladká flambovaná tečka má podle hostitele asijské kořeny, pálenka je ale středoevropská.
Do mixéru nalijeme šlehačku, mangový kompot a pudink za studena. Vše rozmixujeme na hustou pěnu. Dáme do mističek, ozdobíme ovocem či mangem, zalijeme zlehka destilátem, zapálíme a podáváme opatrně na stůl.
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.
Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů
prima-cnn-news
prima-zeny
prima-zoom
prima-fresh
prima-cool
playboy
lajk
prima-living