Vendula Hubáček ve dvanácti málem podpálila dům

Přípitek - Prostřeno! S30 (5)

Vendula studovala hotelnictví a turismus. Ve studiu pokračovala na Vysoké škole podnikání Ostrava, obor ekonomika, managment. Pracovala jako obsluha jídelních vozů, vedoucí obchodního místa v bance.

Dále před rodičovskou pracovala jako Senior Account Manager a po rodičovské na pozici Sales Support Manager. Nyní pomáhá v podnikání svému manželovi a dělá mu administrativu. S manželem Petrem je ve vztahu od roku 2006. Od roku 2014 jsou manželé a mají spolu dva syny – Sebastien (9 let) a Simon (6 let). Jsou aktivní rodina – v zimě jezdí lyžovat a v létě je baví kola a turistika. Rádi cestují jak po naší republice, tak i v zahraničí. Oba dva synové hrají aktivně fotbal a šachy a starší syn hraje na bicí. Ve volných chvílích rádi chodí do divadla. Proč se přihlásila? Chtěla si vyzkoušet vaření před kamerou a překonat svou trému. Menu sestavila z jídel oblíbených u rodiny. Jako zábava proběhne minifotbal.

VSTOUPIT DO DISKUZE

Koníčky, zájmy: Jejím velkým koníčkem je pečení – peče pro známé a kamarády. Ráda jezdí na kole a čte. Hodně času jí zabere péče o rodinu.

Charakter: Sama si o sobě myslí, že má smysl pro humor. Je trémistka při neznámých situacích. Vždy je pečlivá a obětavá.

Proč se přihlásila: Chtěla si vyzkoušet vaření před kamerou a překonat trému.

Co od soutěže očekává: Těší se na překonání sama sebe.

Co by udělala s výhrou: Pokud vyhraje, tak peníze použije na cestování s rodinou.

Vztah k vaření: K vaření má kladný vztah. Miluje pečení a vaření pro svou rodinu a přátele.

Zajímavá historka z vaření: Ve dvanácti letech ohřívala polévku, když zazvonil kamarád, aby šla ven. Na polévku zapomněla a z domu odešla. Dům málem podpálila.

Co nejraději vaří: Ráda připravuje oblíbená jídla dětí – boloňskou omáčku, kuře a kachnu na různé způsoby a v létě ráda griluje steaky.

Co jí: Má ráda saláty, maso a ryby.

Co nejí, co by nikdy neochutnala: Nejí mořské plody a dršťky.

Nejoblíbenější jídlo: Mezi její oblíbená jídla patří zapečené těstoviny.

Alergie: Alergii na potraviny nemá.

Co u stolu nesnáší: Při stolování jí vadí špinavé příbory, vlasy v jídle a špinavé prostředí.

Motto: V životě se řídí mottem: „Vždy pravou.“

Sledujte Prostřeno! každý všední den od 17:55 na Primě. Uteklo vám něco? Na prima+ najdete odvysílané epizody a už v pondělí všech pět z celého týdne.

Soutěžní menu:

Autor článku

Petra Jaroševská

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty