Theodor Štreit se zajímá o zdravý životní styl

Rostlinná pomazánka - Prostřeno! S29 (127)

Theodor (30) vystudoval ekonomické lyceum – obchodní akademii, kde získal maturitu. Dále pokračoval na PřF UP, bor matematika a její aplikace, ale zde byl čtyři semestry a studium nedokončil.

Pracoval jako operátor výrobny v čokoládovně, pokladní a prodavač, krupiér, sítotiskař, aranžér/montážník v reklamní agentuře, řidič dodávky po Evropě a operátor výroby ložisek. Nyní pracuje jako senior referent na zákaznickém centru v logistice. Žije sám v bytě. Do pořadu se přihlásil, aby se trochu zviditelnil a zvýšila se jeho šance na přihlášení se do další soutěže – přál by si zúčastnit se Survivoru. Pokud by vyhrál, tak by si zaplatil operaci. Bodování má promyšlené a bude hodnotit dle různých částí, za které bude dávat body a pak je sčítat. Jako zábava se bude skládat origami. Jídla vybral taková, která ho vystihují.

VSTOUPIT DO DISKUZE

Koníčky, zájmy: Věnuje se amatérskému boxu, domácímu posilování, běhu a bruslení na ledě i na kolečkách. Dělá rozhodčího ledního hokeje. Je lektorem hot jógy a fitboxu. Rád chodí do sauny a plavat. Zajímá ho amazonská tradiční kultura. Rád čte, luští logické hádanky. Zajímá se o zdravý životní styl a vše, co k němu patří. Vzdělává se v oblasti výživy – má certifikace z lékařských seminářů se zaměřením na diagnostiku a řešení chronického zánětu a sportovní výživy. Dělá coaching a mentoring. Má rád adrenalin a baví ho pobyty ve tmě.

Charakter: Sám o sobě tvrdí, že je osobitý, ctižádostivý, disciplinovaný i nepořádný zároveň. Je zvídavý, zodpovědný a chtěl by mír.

Proč se přihlásil: Do pořadu se přihlásil, aby se trochu zviditelnil a zvýšila se jeho šance na přihlášení se do jiné televizní soutěže.

Co od soutěže očekává: Očekává zviditelnění se a dobrou sledovanost.

Co by udělal s výhrou: Pokud by vyhrál, tak by si zaplatil operaci. Bodování má promyšlené a bude hodnotit dle různých částí, za které bude dávat body a pak je sčítat.

Vztah k vaření: Rád připravuje zdravé a kvalitní pokrmy a rád vymýšlí zdravé variace typicky ne příliš zdravých oblíbených pochoutek.

Zajímavá historka z vaření: Žádné příhody zatím nemá, ale čeká, že nějaké získá.

Co nejraději vaří: Rád připravuje jednoduché, zdravé a výživově vyvážené pokrmy.

Co jí: Má rád vše, co jeho tělu a výkonu prospívá.

Co nejí, co by nikdy neochutnal: Nejí paštiku, nevyhledává maso, vyhýbá se pšeničné mouce a rafinovanému cukru. Nikdy by nesnědl krupicovou kaši a buchtičky s krémem.

Nejoblíbenější jídlo: Nejraději má vodní meloun.

Alergie: Žádné alergie na potraviny nemá.

Co u stolu nesnáší: Při stolování mu vadí mluvení.

Motto: V životě se řídí mottem: „Ze schopností pramení sebedůvěra, sebedůvěra minimalizuje strach a obavy. Z utrpení roste vytrvalost, z vytrvalosti osvědčenost, z osvědčenosti naděje. Vděčnost, pokora, pochopení, soucit, odpuštění, srdnatost.

Sledujte Prostřeno! každý všední den od 17:55 na Primě. Uteklo vám něco? Na prima+ najdete odvysílané epizody a už v pondělí všech pět z celého týdne.

Stáhněte si svoji aplikaci Prima Zone na Google Play nebo v Apple Store.

Soutěžní menu:

Autor článku

Petra Jaroševská

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty