Daniel Rukavička by za výhru zaplatil kastraci psů

Hotové maso - Prostřeno! S29 (64)

Daniel (24) vystudoval TGACV – Hotelnictví a turismus. Pracoval jeden rok jako dispečer v Anglii (Bristol), poté čtyři roky jako jednoduchá obsluha. Poté pracoval půl roku jako prodejce elektroniky.

Poté rok pracoval jako mistr tří skladů a půl roku se zacvičoval na hlavního mistra. Po přehodnocení začal pracovat ve finančním oddělení jako asistent účetní knihy – finanční účetní a na této pozici dělá doposud. Brigádně vypomáhal tátovi a stříhal český dabing a pracoval jako kameraman. Zajímá se o IT technologie. Rád hraje na piano a má rád karaoke. Baví ho vaření a dobrodružné výpravy. Má rád amatérský dabing a jeho snem je jednoho dne složit vlastní hudbu.

Čtěte více: Připravujeme Prostřeno! s pěti fešáky, kteří připraví mužné speciality

Má přítelkyni se kterou se zná necelý rok. Bydlí ve společné domácnosti a mají dvě čivavy. S přítelkyní se milují a jsou spolu každý den. V zimě tráví hodně času doma a baví se hraním videoher a sledováním filmů. V létě stále cestují a jezdí za přáteli. Mají rádi wellness. Daniel má pocit, že konečně potkal tu pravou ženu, protože dříve mu nevydržel žádný vztah déle než tři měsíce.

Jako zábavu si pro své hosty připraví odezírání ze rtů (hosté budou mít zakryté uši). Toto menu si vybral, protože jemu i jeho rodině velice chutná a na tato jídla si věří.

VSTOUPIT DO DISKUZE

Charakter: Sám o sobě si myslí, že je ambivert. Je důvěřivý, vznětlivý a neklidný. V jeho povaze převažuje pesimista. V cizí společnosti je příjemný, hovorný, vnímavý a umí ovládat své emoce.

Proč se přihlásil: Do pořadu se přihlásil sám a jeho motivací je výhra. Čekají ho drahé opravy auta a také by se rád ukázal v televizi.

Co od soutěže očekává: Těší se na nový zážitek a očekává i stres. Je zastánce toho, že zkusit se má vše.

Co by udělal s výhrou: Pokud by vyhrál, tak by peníze využil na opravy auta a na kastraci psů.

Vztah k vaření: Doma převážně vaří on a vaření doslova miluje.

Zajímavá historka z vaření: Když pracoval v Obecním domě jako obsluha, tak měli velkou rezervaci pro padesát Němců. Všem roznesli objednanou rybu s kaší. Když se vrátil na plac, tak na něj všichni křičeli „Eine Katastrofe!“. Zjistili, že ryba nebyla dovařená a v kuchyni udělali chybu.

Co nejraději vaří: Rád připravuje maso, převážně nakládaná kuřecí křidélka s česnekovým dipem. Má rád obalovaná masa ve strouhance s bramborovou kaší. Rád vaří pikantní čínskou a mexickou polévku.

Co jí: Má rád převážně maso a rychlé občerstvení. Až na pár výjimek sní vše, co mu přijde pod nos.

Co nejí, co by nikdy neochutnal: Nejí surimi tyčinky, rizoto a vegansky upravené potraviny jako maso nebo zmrzlinu. Nikdy by nepozřel hmyz nebo lidské maso.

Nejoblíbenější jídlo: Mezi jeho oblíbená jídla patří Osm pokladů v chilli omáčce s rýží.

Alergie: Má alergii na pyl.

Co u stolu nesnáší: Při stolování mu vadí špinavé nádobí, nevhodná slova, mlaskání a kritika.

Motto: V životě se řídí mottem: „Nebojte se selhání. Strachujte se o tu šanci, která Vám uteče, když to nezkusíte.“

Prostřeno! online na prima+

Od 29. dubna najdete na online platformě prima+ každé pondělí všech pět dílů Prostřeno! celého týdne, a můžete je tak zhlédnout, kdykoli chcete. A to na prima+ v placených tarifech LIGHT a PREMIUM.

Soutěžní menu:

Autor článku

Petra Jaroševská

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty