Suroviny
- vepřové maso (trhané) 300 g
- čedar 100 g
- rajče 3
- červená cibule 2
- jalapeños 20 g
- tortilla chips 100 g
- zakysaná smetana 200 g
- sůl
- pepř
Postup
- Vepřové trhané maso dáme do uzavíratelné nádoby. Rozehřejeme troubu na 200 °C a dáme na 15 minut do trouby. Mezitím si nakrájíme na malé kousky rajčata, jalapeño papričky, červenou cibuli a nastrouháme 100 g čedaru.
- Vytáhneme maso a vidličkou jej rozmačkáme. Vše smícháme dohromady, můžeme i opepřit a osolit dle chuti. Pak dáme zpět do trouby na 10 minut. Poté servírujeme na talíř i s tortilla chipsy a na 1 porci vždy s 50 g zakysané smetany.
Autor receptu: Daniel Rukavička