archiv Albert

Easy špízy z Alberta s mátovým dipem

Moje hodnocení
7x

Nemáte čas na složité přípravy a dlouhé marinování, a přesto si chcete užít grilovačku? Využijte široké nabídky připravených produktů a ugrilujte si čerstvé grilovací klobásky, čevabčiči z mletého masa nebo naložené maso na špejli. K tomu stačí nakrájet čerstvou zeleninu a zamíchat jednoduchý dip a večeře je vmžiku na stole!

4 porce
30 minut

Suroviny

Postup přípravy

  1. Twister špízy a čevapčiči „nanuky“ grilujte na středním žáru ze všech stran 15 minut.
  2. Mezitím promíchejte smetanu, majonézu, nakrájenou mátu, sůl a pepř.
  3. Z omytého salátu vykrojte tvrdý střed a listy nahrubo nakrájejte. Promíchejte s nudličkami červené cibule, měsíčky papriky a plátky očištěných žampionů.

Chcete další inspiraci pro své grilování? Zkuste také tyto recepty.

Další inspiraci na pořádnou grilovačku najdete v našem speciálu:

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

archiv Albert


Přečtěte si také

Recepty