Easy špízy z Alberta s mátovým dipem
Zdroj: archiv Albert
Easy špízy z Alberta s mátovým dipem
Zdroj:
archiv Albert
Nemáte čas na složité přípravy a dlouhé marinování, a přesto si chcete užít grilovačku? Využijte široké nabídky připravených produktů a ugrilujte si čerstvé grilovací klobásky, čevabčiči z mletého masa nebo naložené maso na špejli. K tomu stačí nakrájet čerstvou zeleninu a zamíchat jednoduchý dip a večeře je vmžiku na stole!
Postup přípravy
-
Twister špízy a čevapčiči „nanuky“ grilujte na středním žáru ze všech stran 15 minut.
-
Mezitím promíchejte smetanu, majonézu, nakrájenou mátu, sůl a pepř.
-
Z omytého salátu vykrojte tvrdý střed a listy nahrubo nakrájejte. Promíchejte s nudličkami červené cibule, měsíčky papriky a plátky očištěných žampionů.
Chcete další inspiraci pro své grilování? Zkuste také tyto recepty.
Easy špízy z Alberta s mátovým dipem 2
Zdroj: archiv Albert
Easy špízy z Alberta s mátovým dipem 2
Zdroj:
archiv Albert
Další inspiraci na pořádnou grilovačku najdete v našem speciálu: