Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jablka
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jablka
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Recepty Sladké
Sladké
redakce Prima FRESH
Pin it

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Americký jablečný páj s voňavým ciderem a sušenými brusinkami

Americký jablečný páj s voňavým ciderem a sušenými brusinkami

Americký jablečný páj s voňavým ciderem a sušenými brusinkami Zdroj: L.A. CREATIVE FOOD

  • Zavřít
Americký jablečný páj s voňavým ciderem a sušenými brusinkami

Americký jablečný páj s voňavým ciderem a sušenými brusinkami Zdroj: L.A. CREATIVE FOOD

Moje hodnocení
12x

Přestože má řadu variant, je pro páj s americkým občanstvím nezbytných několik předpokladů: má pokličku z těsta, často velmi zdobnou, těsto samo je nádherně křehké, jednoduché a rychle připravené, a do náplně se vejde nejméně kilo jablek. Tak co víc chtít?

8 porcí
90 minut
americká
Seznam.cz banner

Těsto

  • hladká mouka 360 g
  • cukr krupice 2 lžíce
  • sůl 3/4 lžičky
  • máslo (studené) 180 g
  • rostlinný tuk (studený) 60 g
  • voda (studená) 120 ml

Náplň

  • cider (jablečný) 250 ml
  • jablka (oloupaná, zbavená jádřince a nakrájená na plátky) 1,2 kg
  • sušené brusinky (americké, namočené do vody nebo čaje) 1 hrst
  • cukr krupice 70 g
  • kukuřičný škrob (maizena) 2 lžíce
  • cukr krupice (přírodní) 65 g
  • citronová šťáva 2 lžíce

Voňavé a lahodné jablečné koláče, to pravé k odpolednímu mlsání

Voňavé a lahodné jablečné koláče, to pravé k odpolednímu mlsání

Postup přípravy

  1. Na těsto v míse promíchejte mouku, cukr a sůl. Navrch nasypte kousky studeného másla a promíchejte. Cukrářskou stěrkou nebo dvěma noži nasekejte máslo a promíchávejte ho s moučnou směsí, až budou kousky másla jako malé hrášky.
  2. Přidejte na kousky nakrájený tuk a dál zpracovávejte, až bude všechen tuk také v malých kouscích. Zastříkněte polovinou vody a vidličkou propracovávejte, až bude směs rovnoměrně provlhlá. Po lžících přidávejte zbylou vodu a dál prohazujte a promíchávejte – nabírejte těsto odspodu mísy a svrchu ho lehce přimačkávejte. Vodu přidávejte opravdu jen po lžících, jen aby se těsto spojilo a drželo pohromadě.
  3. Těsto rozdělte na dvě poloviny, jednu o malinko větší, a vytvořte z nich kouli – asi jako byste plácali sněhovou kouli. Každou kouli pak zlehka jednou dvakrát prohněťte a na pomoučněné ploše ji zploštěte na asi 2cm placku. Zabalené do fólie je nechte asi 1 hodinu v ledničce, vyndejte 10 minut před vyvalováním.
  4. Vezměte větší kus těsta a na kusu lehce pomoučněného pečicího papíru ho rozválejte na placku, kterou vyložte hlubší koláčovou formu o průměru 23 cm po dně a stěnách tak, aby stěny těsto o něco přečnívalo. Formu i s těstem dejte do ledničky.
  5. Zatímco se korpus chladí, připravte náplň. Cider dejte do kastrůlku, uveďte do varu a nechte zredukovat asi na třetinu nebo čtvrtinu původního objemu. Nakrájená jablka a scezené brusinky dejte do velké mísy, zalijte ciderovou redukcí a vmíchejte bílý cukr. Nechte 10 minut odpočívat. Troubu předehřejte na 200 °C.
  6. V malé misce promíchejte škrob s přírodním cukrem, vmíchejte k jablkům v míse, a nakonec přimíchejte citronovou kůru a šťávu, skořici a hřebíček.
  7. Na kusu pomoučněného pečicího papíru teď rozválejte menší placku těsta tak, aby o něco přesahovala formu.
  8. Okraje korpusu navlhčete pomocí prstů nebo štětce, do korpusu vyklopte náplň, pomocí papíru přikryjte druhou plackou těsta, papír stáhněte a okraje těsta k sobě dobře přitiskněte, aby se úplně spojily. Pak odkrojte přečnívající okraje těsta tak, aby byl korpus zarovnaný s formou.
  9. Špičkou nože nebo zuby vidličky horní vrstvu těsta několikrát propíchněte, aby mohla při pečení unikat pára – několik otvorů udělejte těsně u okrajů, abyste mohli později zkontrolovat množství šťávy.
  10. Odkrojky těsta spojte k sobě a lehce prohněťte, vyválejte a vykrojte požadované tvary – typické jsou lístky se žebrovím. Hezky je naaranžujte na povrch páje, vše zlehka potřete mlékem a poprašte krupicovým cukrem. Vložte do trouby přímo na mřížku, pečte 30 minut, pak snižte teplotu na 180 °C, páj opatrně vyndejte a postavte ho na tmavý plech pokrytý alobalem, vraťte do trouby a pečte ještě 40 minut, až šťáva v náplni hodně zhoustne a začne karamelizovat. Páj vyndejte z trouby a před podáváním nechte 30 až 60 minut odpočívat.
PRIMA TIP: Část jablek v náplni můžete nahradit hruškami nebo dýní, zdobení můžete libovolně obměňovat, ale pro americký páj je kromě pokličky hlavní ta vysoká vrstva lahodně ochucených jablek. Páj chutná skvěle vlažný i studený, doplnit ho můžete šlehačkou nebo třeba vanilkovou zmrzlinou případně vanilkovým krémem.

Vyzkoušejte také jednoduchý jablečný koláč s vanilkou podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE: Šťavnatý jablečný koláč s vůní vanilky

Inspirujte se dalšími recepty na jablečné moučníky a dezerty

Jablka jsou nejoblíbenější ovoce, které má v českých zemích dlouhou tradici. Jsou zásobárnou zdraví, ale také chuti, a také velmi univerzální surovinou v kuchyni, kterou lze použít do sladkých i slaných pokrmů, chutnají skvěle syrová, ale i tepelně upravená. A absolutní hvězdou se stávají v klasických i netradičních sladkých moučnících.

Tarte Tatin | Nepečený jablečný dort s pudinkem a piškoty | Jablečný štrúdl s ořechy a rozinkami | Jablečná přesnídávka | Hraběnčiny řezy s jablky a vlašskými ořechy | Žemlovka s jablky, tvarohem a sněhem

Anglický máslový páj s bramborovou náplní z Lancastershiru Slané koláče

Anglický máslový páj s bramborovou náplní z Lancastershiru

15
Dýňový páj Recepty

Dýňový páj

28
Klasický americký jablkový páj Recepty

Klasický americký jablkový páj

22
Americký jablečný páj Recepty

Americký jablečný páj

27
Jahodový páj z domácího listového těsta Recepty

Jahodový páj z domácího listového těsta

21

Zdroj receptu

redakce Prima FRESH

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky jablko jablečný koláč máslo cider těsto brusnice brusinka

Návrhy pro vás

Jablečné knedlíky z bramborového těsta – známý sladký pokrm s podzimním twistem Sladké

Jablečné knedlíky z bramborového těsta – známý sladký pokrm s podzimním twistem

Pappardelle al Cinghiale – čerstvé pappardelle s pomalu dušeným ragú z divočáka podle restaurace Rossopomodoro Těstoviny

Pappardelle al Cinghiale – čerstvé pappardelle s pomalu dušeným ragú z divočáka podle restaurace Rossopomodoro

Žitný perník s ořechy a čokoládovou polevou – jednoduchý moučník, který můžete mlsat bez výčitek Sladké

Žitný perník s ořechy a čokoládovou polevou – jednoduchý moučník, který můžete mlsat bez výčitek

Rohlíčky z bramborového těsta s medovým máslem a mandlemi Sladké

Rohlíčky z bramborového těsta s medovým máslem a mandlemi

Pečená dýně s vejci a čedarem – jednoduchá podzimní večeře z jedné pánve Vegetariánské

Pečená dýně s vejci a čedarem – jednoduchá podzimní večeře z jedné pánve

Vepřové výpečky na černém pivu s jablky – dokonale hořkosladká chuť na talíři Maso

Vepřové výpečky na černém pivu s jablky – dokonale hořkosladká chuť na talíři

Plněné hovězí rolky na pivu – poctivá klasika s vůní slaniny a koření Maso

Plněné hovězí rolky na pivu – poctivá klasika s vůní slaniny a koření

Londýnské řezy – vláčný dezert s povidly a křupavou krustou z ořechového sněhu Sladké

Londýnské řezy – vláčný dezert s povidly a křupavou krustou z ořechového sněhu


Přečtěte si také

Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Plněné šneky z listového těsta trochu jinak: 5 neotřelých náplní, které rozproudí každý večírek

Plněné šneky z listového těsta trochu jinak: 5 neotřelých náplní, které rozproudí každý večírek

Sladké
Jablečné knedlíky z bramborového těsta – známý sladký pokrm s podzimním twistem

Jablečné knedlíky z bramborového těsta – známý sladký pokrm s podzimním twistem

Prostřeno!
Prostřeno: Koule z černé čočky beluga

Prostřeno: Koule z černé čočky beluga

Prostřeno!
Prostřeno: Krémová polévka z červené řepy

Prostřeno: Krémová polévka z červené řepy

Prostřeno!
Prostřeno: Orgasmus podle Jany Frycové

Prostřeno: Orgasmus podle Jany Frycové

Prostřeno!
Prostřeno: Kachna na kopřivách, štouchané brambory

Prostřeno: Kachna na kopřivách, štouchané brambory

Těstoviny
Pappardelle al Cinghiale – čerstvé pappardelle s pomalu dušeným ragú z divočáka podle restaurace Rossopomodoro

Pappardelle al Cinghiale – čerstvé pappardelle s pomalu dušeným ragú z divočáka podle restaurace Rossopomodoro

Sladké
Žitný perník s ořechy a čokoládovou polevou – jednoduchý moučník, který můžete mlsat bez výčitek

Žitný perník s ořechy a čokoládovou polevou – jednoduchý moučník, který můžete mlsat bez výčitek

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Pappardelle al Cinghiale – čerstvé pappardelle s pomalu dušeným ragú z divočáka podle restaurace Rossopomodoro

Pappardelle al Cinghiale – čerstvé pappardelle s pomalu dušeným ragú z divočáka podle restaurace Rossopomodoro

Těstoviny s cizrnou, špenátem a pecorinem – voňavý krabičkový oběd nejen do práce Těstoviny

Těstoviny s cizrnou, špenátem a pecorinem – voňavý krabičkový oběd nejen do práce

Fusilli s houbami a slaninou – podzimní klasika s italskými chutěmi Recepty

Fusilli s houbami a slaninou – podzimní klasika s italskými chutěmi

Sladké
Jablečné knedlíky z bramborového těsta – známý sladký pokrm s podzimním twistem

Jablečné knedlíky z bramborového těsta – známý sladký pokrm s podzimním twistem

Žitný perník s ořechy a čokoládovou polevou – jednoduchý moučník, který můžete mlsat bez výčitek Sladké

Žitný perník s ořechy a čokoládovou polevou – jednoduchý moučník, který můžete mlsat bez výčitek

Rohlíčky z bramborového těsta s medovým máslem a mandlemi Sladké

Rohlíčky z bramborového těsta s medovým máslem a mandlemi

Těstoviny
Pappardelle al Cinghiale – čerstvé pappardelle s pomalu dušeným ragú z divočáka podle restaurace Rossopomodoro

Pappardelle al Cinghiale – čerstvé pappardelle s pomalu dušeným ragú z divočáka podle restaurace Rossopomodoro

Vepřové výpečky na černém pivu s jablky – dokonale hořkosladká chuť na talíři Maso

Vepřové výpečky na černém pivu s jablky – dokonale hořkosladká chuť na talíři

Plněné hovězí rolky na pivu – poctivá klasika s vůní slaniny a koření Maso

Plněné hovězí rolky na pivu – poctivá klasika s vůní slaniny a koření

Vegetariánské
Pečená dýně s vejci a čedarem – jednoduchá podzimní večeře z jedné pánve

Pečená dýně s vejci a čedarem – jednoduchá podzimní večeře z jedné pánve

Kuře s houbovou nádivkou a pečenou zeleninou – šťavnatý pokrm pro sváteční stůl Maso

Kuře s houbovou nádivkou a pečenou zeleninou – šťavnatý pokrm pro sváteční stůl

Zapečený květák s paprikami, slaninou a sýrem – vydatný oběd z pár surovin Recepty

Zapečený květák s paprikami, slaninou a sýrem – vydatný oběd z pár surovin

Nápoje
Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem Nápoje

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz? Nápoje
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Ryby a mořské plody
Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem Ryby a mořské plody
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami Saláty

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Polévky
Polévka z červené řepy s bílými fazolemi, zelenými fazolkami a koprem

Polévka z červené řepy s bílými fazolemi, zelenými fazolkami a koprem

Hřejivá polévka s vepřovým masem, houbami a vejcem – pokrm inspirovaný japonským ramenem Polévky

Hřejivá polévka s vepřovým masem, houbami a vejcem – pokrm inspirovaný japonským ramenem

Kuřecí polévka s houbami a rýží – hřejivá klasika v moderním kabátku Polévky

Kuřecí polévka s houbami a rýží – hřejivá klasika v moderním kabátku

Recepty
Rychlé domácí langoše bez kynutí – festivalová klasika se zakysanou smetanou a slaninou

Rychlé domácí langoše bez kynutí – festivalová klasika se zakysanou smetanou a slaninou

Bramborové placičky s pivním sýrem – originální chuťovka k pivu i na večeři Vegetariánské

Bramborové placičky s pivním sýrem – originální chuťovka k pivu i na večeři

Cebularz – polské kynuté koláče s cibulí a mákem budou slušet i české tabuli Předkrmy a chuťovky

Cebularz – polské kynuté koláče s cibulí a mákem budou slušet i české tabuli

Vegetariánské
Pečená dýně s vejci a čedarem – jednoduchá podzimní večeře z jedné pánve

Pečená dýně s vejci a čedarem – jednoduchá podzimní večeře z jedné pánve

Polévka z červené řepy s bílými fazolemi, zelenými fazolkami a koprem Polévky

Polévka z červené řepy s bílými fazolemi, zelenými fazolkami a koprem

Bramborové placičky s pivním sýrem – originální chuťovka k pivu i na večeři Vegetariánské

Bramborové placičky s pivním sýrem – originální chuťovka k pivu i na večeři

Sladké
Křehký ovocný závin s jablky, brusinkami a sušenými třešněmi – sladká vůně podzimu

Křehký ovocný závin s jablky, brusinkami a sušenými třešněmi – sladká vůně podzimu

Vrstvené jablečné řezy se skořicí: jednoduchý koláč bez hnětení a válení těsta Sladké

Vrstvené jablečné řezy se skořicí: jednoduchý koláč bez hnětení a válení těsta

Piškotový dort s jablky a ananasem – svěží dezert bez pečení Sladké

Piškotový dort s jablky a ananasem – svěží dezert bez pečení

Saláty
Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem Maso

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem

Přílohy
Gattò di patate – tradiční neapolský nákyp ze šťouchaných brambor se šunkou a sýrem

Gattò di patate – tradiční neapolský nákyp ze šťouchaných brambor se šunkou a sýrem

Dokonalý holandský řízek s bramborovou kaší a okurkovým salátem podle receptu z restaurace Brambory na Pankráci Maso

Dokonalý holandský řízek s bramborovou kaší a okurkovým salátem podle receptu z restaurace Brambory na Pankráci

Krémové rizoto s pečenými hruškami a modrým sýrem – sladko-slaná harmonie na talíři Přílohy

Krémové rizoto s pečenými hruškami a modrým sýrem – sladko-slaná harmonie na talíři

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Turek vyhrožoval šibenicí a nábojnicí cizinci z velvyslanectví. Bránil jsem přítelkyni, řekl Turka blokovat nebudeme, říká Vondráček za SPD. Ve vládě chce omezit dotace a zachovat korunu NCOZ: Musíme se připravit na příchod Ukrajinců ze zákopů. Mohou být nebezpeční

prima-zeny

Dobrodružství Vojty Kotka začalo obřím dárkem od manželky. V maringotce už i spí Anička nařkla Čestmíra, že je včelí královnou. Další ho podezřívají, že je zrádce Playboy z Moravy Honza v nahé seznamce: Připadám si jako Karlík v továrně na čokoládu

prima-zoom

Velký sovětský podvod s kaviárem Putinova tajná tvář: Nová kniha odhaluje jeho milenky, oblíbený striptýzový bar a kamarády z mafie Jak skutečně proběhla bitva u Thermopyl? Boj 300 Sparťanů byl ještě odvážnější než ve slavném filmu

prima-fresh

Plněné šneky z listového těsta trochu jinak: 5 neotřelých náplní, které rozproudí každý večírek Jablečné knedlíky z bramborového těsta – známý sladký pokrm s podzimním twistem Pappardelle al Cinghiale – čerstvé pappardelle s pomalu dušeným ragú z divočáka podle restaurace Rossopomodoro

prima-cool

Trailer marvelovky Wonder Man Oficiální délka nových epizod Stranger Things: Budou mnohem kratší, než se čekalo Keira Knightley se vyjádřila k bojkotu Harryho Pottera. Získané role se očividně nevzdá

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Připravte se na zimu a postarejte se o topení: Krok za krokem, jak na to Aukuba japonská je odolná pokojovka: Tipy na pěstování i řešení problémů Bydlení Diane Keaton bylo unikátní jako ona sama. Dům z roku 1880 snoubí historii s luxusem

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.