Suroviny
- jablka 2,5 kg
- vanilkový pudink 1/2 sáčku
- cukr (podle chuti)
- mletá skořice (podle chuti)
Připravte jablečnou přesnídávku podle návodného videoreceptu
Postup přípravy
- Jablka oloupejte, zbavte jadřinců a nakrájejte na malé kostičky. Nasypte je do hrnce a podlijte asi 2 cm vody. Přiklopte a na mírném stupni duste, dokud jablka nezměknou.
- Hotová jablka rozmixujte mixérem a podle vlastní chuti můžete přidat cukr a špetku skořice. Do rozmixované směsi vmíchejte pudink, postavte zpět na sporák a vařte do zhoustnutí.
- Přesnídávkou plňte vyvařené sklenice, uzavřete je a nechte chladnout dnem vzhůru.
PRIMA TIP: Jablka patří mezi nejoblíbenější ovoce. Ve speciálu najdete mnoho receptů