Speciály

Vyzkoušejte nové i tradiční recepty na nejlepší bramborovou polévku

Bramboračka patří mezi naše nejoblíbenější polévky a každá správná kuchařka má svůj oblíbený recept. Obvykle se vaří s houbami, s česnekem a majoránkou, ale variant, jak připravit polévku z brambor je mnohem více!

Dokonce i klasická bramboračka může mít spoustu podob. Zkuste do ní přidat pohanku a máte syté, plnohodnotné jídlo. Místo majoránky je výborný čerstvý libeček, který dodá svěží chuť. Bramboračku můžete vařit z čerstvých hub i ze sušených, nebo je klidně nakombinovat. A pro změnu můžete do polévky zašlehat vejce...

Brambory jsou ale skvělé i jako základ krémových polévek, dobře se kombinují s pórkem, hráškem, přidávají se do základu špenátové polévky nebo jemných luštěninových krémů.

Inspirujte se našimi recepty a uvařte si výbornou bramboračku:

Recepty